Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Banner.
14. led 2018 19:24 #133779
Ahojte.
Prosím o radu, ako si vytvorím bannery (slider). web. www.bioobchods.sk . Skúšam to cez komponenty - reklama - reklama a pravdepodobne musím mať vytvoreného klienta. Ale to neviem ako spraviť. Možno sa mýlim a postupujem zle. Jedná sa o Joomla 3.8.3.
Vďaka za radu.
Prosím o radu, ako si vytvorím bannery (slider). web. www.bioobchods.sk . Skúšam to cez komponenty - reklama - reklama a pravdepodobne musím mať vytvoreného klienta. Ale to neviem ako spraviť. Možno sa mýlim a postupujem zle. Jedná sa o Joomla 3.8.3.
Vďaka za radu.
14. led 2018 20:34 #133782
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
slider tam už máte. Jak a kde myslíte reklamy?
14. led 2018 22:00 #133787
Odpověď od Ján
Začátečník
Áno mám slider, len ho chcem obmeniť a nejako mi to nejde. Neviem či to nebude aj tým, že pri aktualizáciách mi zmizla väčšina obrázkov a musel som to riešiť cez zálohu webhostingu. Podľa návodu by to mal byť postup: komponenty - reklama - reklama ale buď som to zabudol a robím to nesprávne alebo sa niečo zmenilo pri aktualizáciách. Rád si nechám poradiť a budem vďačný za radu.
14. led 2018 22:11 #133789
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Možná hloupá připomínka, ale pokud dobře vidím, jedná se o "běžný" slider. Ten ale nemá nic společného s bannery a bannery nastavené v komponentě Bannery (Reklama) tam nezobrazíte.
14. led 2018 22:42 #133791
Odpověď od Ján
Začátečník
A kde to môžem nadstaviť. Ešte sú bannery v médiách. Tam je možnosť pridať nový priečinok ale neviem ako to spraviť. Keď pridám nový priečinok, tak sa nezobrazí. Neviem čo s tým.
14. led 2018 22:50 #133793
Odpověď od Bong
Moderátor
Ta složka banner, kterou vidíte ve Správci médií je vlastně ta, kterou používá komponenta Bannery.
Každé rozšíření má nápovědu či tutorial. Podívejte se k autorům.
Dle mého stačí (třeba přes Správce médií) jen nahrát obrázky do nějaké složky a v nastavení modulu slideru obrázky, nebo složku vybrat....
Každé rozšíření má nápovědu či tutorial. Podívejte se k autorům.
Dle mého stačí (třeba přes Správce médií) jen nahrát obrázky do nějaké složky a v nastavení modulu slideru obrázky, nebo složku vybrat....