Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Hlavička tabulky seznamu kontaktů
06. pro 2017 06:46 #133326
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Zdravím, můžete mi prosím potvrdit/vyvrátit, zda funguje zobrazení hlavičky (záhlaví) seznamu kontaktů. Zkoušel jsem na více webech i šablonách a podezírám nefunkční stav, že se jedná o bug. Díky za info.
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
06. pro 2017 09:48 #133327
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Základní šablony nefunguje.
06. pro 2017 12:14 #133329
Odpověď od Cufe
Admin
Shodl by ses tedy se mnou, Bongu, že se jedná o oficiální bug?
06. pro 2017 14:42 #133334
Odpověď od Cony
Moderátor
Mělo by fungovat v položce menu Hlavní kontakty.
06. pro 2017 15:17 #133335
Odpověď od Cufe
Admin
Jj, záhlaví v hlavních kontaktech vidím, že funguje. Ale pokud chci odlišit kontakty dle kategorie a nastavit pro jednotlivé skupiny menu položky, hlavními kontakty to nevyřeším. Hledal jsem na netu a zjistil jsem, že se toto vytratilo již v období konce minulého roku. Že by si za tu dobu toho nikdo nevšiml...nebo je to záměr?
06. pro 2017 17:27 #133336
Odpověď od Bong
Moderátor
Tipuji na chybu.
V posledních měsících jsem pár webů migroval a právě u kontaktů narážel na různé chyby v zobrazování. Bylo to tak otravné, že jsem všude nakonec použil pro kontakty článek a nebo (pokud kontaktů bylo moc a bylo to třeba zachovat) změnil způsob zobrazování.
Chyby jsem přičítal spíš migraci, protože většina se srovnala když jsem znovu nastavil v parametry...
V posledních měsících jsem pár webů migroval a právě u kontaktů narážel na různé chyby v zobrazování. Bylo to tak otravné, že jsem všude nakonec použil pro kontakty článek a nebo (pokud kontaktů bylo moc a bylo to třeba zachovat) změnil způsob zobrazování.
Chyby jsem přičítal spíš migraci, protože většina se srovnala když jsem znovu nastavil v parametry...