Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Jak nezobrazovat u komponenty jDownloads podrobnosti
09. říj 2017 02:54 #132510
Máte, prosím, někdo zkušenost s jDownloads? Nemohu najít, jak zabránit tomu, aby se návštěvníkům webu zobrazoval jen seznam souborů ke stažení a nebyly tam ještě u každého souboru tabulka s podrobnostmi.
Kdo mi poradí, co s tím? V nastavení jsem dala nezobrazovat podrobnosti, ale stejně se zobrazují.
Děkuji předem.
Kdo mi poradí, co s tím? V nastavení jsem dala nezobrazovat podrobnosti, ale stejně se zobrazují.
Děkuji předem.
09. říj 2017 10:12 - 09. říj 2017 10:20 #132517
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
V konfiguraci komponenty najdete na záložce Uživatelská část volby: Povolit podrobnosti o souboru a s tím související Titulek souboru jako odkaz ke stažení.
Volby mohou být ještě dostupné v položkách menu.
Také máte možnost upravovat v Šablonách vzhled a zobrazení prvků na jednotlivých stránkách.
Volby mohou být ještě dostupné v položkách menu.
Také máte možnost upravovat v Šablonách vzhled a zobrazení prvků na jednotlivých stránkách.
09. říj 2017 13:37 - 09. říj 2017 13:41 #132522
Právě že v komponentě přesně jak uvádíte, to mám všechno zakázané a stejně se to zobrazuje. V nastavení menu taková volba pro skrytí/zobrazení podrobností o souboru není. Ani v šabloně to nejde nijak ovlivnit.
Spíš jde o to, že ačkoliv se to v komponentě zakáže, tak nenastane změna, ale stále se to zobrazuje. Čím to může být?
Odpověď od Nataša Řezníčková
Pokročilý uživatel
Právě že v komponentě přesně jak uvádíte, to mám všechno zakázané a stejně se to zobrazuje. V nastavení menu taková volba pro skrytí/zobrazení podrobností o souboru není. Ani v šabloně to nejde nijak ovlivnit.
Spíš jde o to, že ačkoliv se to v komponentě zakáže, tak nenastane změna, ale stále se to zobrazuje. Čím to může být?
09. říj 2017 15:11 - 09. říj 2017 15:12 #132524
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Taky to můžeš vyřešit tak, že nainstaluješ
Phoca Download
.
Phoca Download komponenta byla právě pro to vytvořena, aby zobrazovala pouze název a download tlačítko.
Viz příklad:
www.phoca.cz/download/category/4-phoca-download-component
Phoca Download komponenta byla právě pro to vytvořena, aby zobrazovala pouze název a download tlačítko.
Viz příklad:
www.phoca.cz/download/category/4-phoca-download-component
09. říj 2017 16:03 - 09. říj 2017 16:06 #132526
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
tohle vše si upravíte v šablonách jdownloads (neplést se šablonou joomly)
Máte tam několik šablon na výběr, ty si můžete upravit (uložte si stávající jako kopii a až tu upravujte)
Myslel jste to takhle nějak? www.zs-janskeho.cz/index.php/dokumentyst/category/72-krouzky
Máte tam několik šablon na výběr, ty si můžete upravit (uložte si stávající jako kopii a až tu upravujte)
Myslel jste to takhle nějak? www.zs-janskeho.cz/index.php/dokumentyst/category/72-krouzky
09. říj 2017 20:21 #132532
Odpověď od H13
Admin
ernst
Offtopic:
Řekl bych, že na té stránce je chyba, jsou tam tlačítka "stáhnout", ale kliknutím na tlačítko se soubor zobrazuje přímo v prohlížeči. Buď bych tam zvolil název "zobrazit" nebo nastavil, aby se PDF přímo nezobrazovalo, ale stahovalo :idea:
Offtopic:
Řekl bych, že na té stránce je chyba, jsou tam tlačítka "stáhnout", ale kliknutím na tlačítko se soubor zobrazuje přímo v prohlížeči. Buď bych tam zvolil název "zobrazit" nebo nastavil, aby se PDF přímo nezobrazovalo, ale stahovalo :idea:
09. říj 2017 21:23 #132534
Odpověď od Bong
Moderátor
09. říj 2017 22:39 - 09. říj 2017 22:42 #132535
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
To H13.
Ano máte pravdu, je to na stránkách historicky, tak jsem nad tím nepřemýšlel. Obojí navrhované řešení je lehce uskutečnitelné, ale po zobrazení v prohlížeči se stejně nabízí ke stažení. A také záleží na prohlížeči a povolených rozšíření. Někde se to stáhne, někde zobrazí.
To Bong.
Na tom zda je uživatel ve frontendu přihlášen nezáleží.
V nastavení "Povolit podrobnosti o souboru" znamená, že pokud se klikne na název, zobrazí se podrobnosti.
Pokud podrobnosti zobrazuje přímo šablona jdownloads, tak to tato volba neovlivní.
šablona bez podrobností je např. Standard layout without Checkboxes a s podrobnostmi Standard Files Layout without Checkboxes v2.5
Ano máte pravdu, je to na stránkách historicky, tak jsem nad tím nepřemýšlel. Obojí navrhované řešení je lehce uskutečnitelné, ale po zobrazení v prohlížeči se stejně nabízí ke stažení. A také záleží na prohlížeči a povolených rozšíření. Někde se to stáhne, někde zobrazí.
To Bong.
Na tom zda je uživatel ve frontendu přihlášen nezáleží.
V nastavení "Povolit podrobnosti o souboru" znamená, že pokud se klikne na název, zobrazí se podrobnosti.
Pokud podrobnosti zobrazuje přímo šablona jdownloads, tak to tato volba neovlivní.
šablona bez podrobností je např. Standard layout without Checkboxes a s podrobnostmi Standard Files Layout without Checkboxes v2.5
Nejnovější příspěvky