Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
více míst v seznamu nejoblíbenější články
jak si mohu dát na hlavní stránce v administraci zobrazení 10ti nebo více nejoblíbenějších článků (teď 5) a jak mohu udělat, aby se mi zobrazovali všechny články rovnou a ne jen 100 (tj. v globálním nastavení - výchozí délku seznamů dát na nekonečno).
mám 3.5.0 joomlu.
případně děkuji za odpovědi.
Délku seznamu je možno nastavit v Systém - Globální nastavení - záložka Veřejná část, kde najdete položku Výchozí délka seznamů.
Nezapomeňte, že se jedná o globální proměnnou a platí pro všechny seznamy. Proto vám důrazně doporučuji nastavit třeba jen tolik, aby se všechny položky vešly na stránku bez rolování a naučit se používat filtrování a hledání, nebo se vám může lehce stát, že některé dlouhé seznamy budou nepoužitelné a web vám bude při používání padat...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
a ano, já mám nastaveno na 100, ale chci si to nastavit na vše, ale tato možnost tam není. jak ji mohu přidat?
Administrační modul je taky modul...Bong napsal: Popular Articles je modul jako každý jiný. Ve Správce modulů: Moduly si jej najděte a nastavte (nezapomeňte si nastavit filtr na Administrace).
a to rozšíření na zobrazování všech článků a jiných tedy neumíte.
Nastavte si tedy třeba 1000000...Bong napsal: Délku seznamu je možno nastavit v Systém - Globální nastavení - záložka Veřejná část, kde najdete položku Výchozí délka seznamů.
Nezapomeňte, že se jedná o globální proměnnou a platí pro všechny seznamy. Proto vám důrazně doporučuji nastavit třeba jen tolik, aby se všechny položky vešly na stránku bez rolování a naučit se používat filtrování a hledání, nebo se vám může lehce stát, že některé dlouhé seznamy budou nepoužitelné a web vám bude při používání padat...
Je to proměnná v configuration.php
public $list_limit = 'all';
pak se zobrazí vše...
Ale pozor, až budete ukládat jakoukoliv změnu v Globálním nastavení, tato hodnota se vám automaticky přepíše na 5.
Nejnovější příspěvky