Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
array
02. zář 2015 02:10 #123278
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Když to napíšu takhle:
$input = JFactory::getApplication()->input;
$results = $input->get($this->_db->loadObjectList());
..........
$input->set($this->_db->loadObjectList(), $results);
tak mi to vypíše chyby:
Warning: Illegal offset type in isset or empty in C:\Program Files (x86)\VertrigoServ\www\libraries\joomla\input\input.php on line 168
Warning: Illegal offset type in C:\Program Files (x86)\VertrigoServ\www\libraries\joomla\input\input.php on line 277
$input = JFactory::getApplication()->input;
$results = $input->get($this->_db->loadObjectList());
..........
$input->set($this->_db->loadObjectList(), $results);
tak mi to vypíše chyby:
Warning: Illegal offset type in isset or empty in C:\Program Files (x86)\VertrigoServ\www\libraries\joomla\input\input.php on line 168
Warning: Illegal offset type in C:\Program Files (x86)\VertrigoServ\www\libraries\joomla\input\input.php on line 277
02. zář 2015 10:27 #123280
Odpověď od Cony
Moderátor
Metody get a set jsou zděděny od třídy JObject, vi
dokumentace Joomla API
. Parametr get je název proměnné, Vy místo názvu posíláte hodnotu. LoadObjectList je funkce, nemůžete přiřazovat hodnotu funkci.
02. zář 2015 11:43 #123282
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Děkuji, funkce z $this ještě plně nechápu, jdu to studovat.
Prostě ta funkce mi pošle nějaké pole hodnot a já ho potřebuji upravit a dát na původní místo, aby mi v dále tato funkce vracela již tyto upravené hodnoty
Prostě ta funkce mi pošle nějaké pole hodnot a já ho potřebuji upravit a dát na původní místo, aby mi v dále tato funkce vracela již tyto upravené hodnoty
02. zář 2015 12:18 #123283
Odpověď od Cony
Moderátor
To ale nejde. To je princip funkcí. "Původní místo" v tomto případě neexistuje. Vrácené hodnoty si musíte uložit do proměnné a dále pracovat s tou proměnou, ne znovu volat funkci.
02. zář 2015 14:39 #123287
Ale to jsme zase úplně někde jinde. Vy tedy chcete aktualizovat hodnoty v databázi (tedy trvale změnit), nebo si jen chcete upravit výstup pro to jedno zobrazení stránek? Jestli se chcete hrabat v databázi musíte na to použít SQL a
příslušné funkce Joomly
.
Odpověď od Cony
Moderátor
02. zář 2015 15:35 #123289
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
správně je to "upravit výstup pro jedno zobrazení". ale nevím odkud si ta funkce ty hodnoty bere a tam je upravit.
alternativní řešení je zapsat to do databáze, ale to asi není správné řešení
alternativní řešení je zapsat to do databáze, ale to asi není správné řešení
Nejnovější příspěvky