Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
vícejazyčná stránka
24. bře 2015 20:29 #121082
Zdravím,
mám menší problém. Po aktualizaci na joomla 3.4.1. mi přestala chodit jako defaultní jazyk čeština. Přepínání jazyků funguje jen tehdy, pokud je nastavena ve spravci jazyku - obsah - jen anglictina.
Diky moc
DAvid
mám menší problém. Po aktualizaci na joomla 3.4.1. mi přestala chodit jako defaultní jazyk čeština. Přepínání jazyků funguje jen tehdy, pokud je nastavena ve spravci jazyku - obsah - jen anglictina.
Diky moc
DAvid
24. bře 2015 21:28 #121083
Odpověď od Cony
Moderátor
Moc jsem to nepochopil, když smažete češtinu, tak Vám přepínání jazyků funguje, a když jí přidáte tak nefunguje?
25. bře 2015 09:40 #121091
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Tipuju to na stejny problem, ktery jsem resil ja. Joomla 3.4.x s tim proste ma problem ,je to znamy bug, ktery se projevi jen u nekoho.
Pro autora dotazu. Zkus pouzit reseni, co pomohlo mne (teda pokud se jedna o stejny problem, mne neslo prepnout na anglictinu). Je to v poslednim prispevku tady www.joomlaportal.cz/forum/74-ostatni-dis...ngovat-multilanguage
Jen to musis vsechno preulozit. Joomla to nejak neuklada do databaze. www.joomlaportal.cz/forum/74-ostatni-dis...ngovat-multilanguage
Pro autora dotazu. Zkus pouzit reseni, co pomohlo mne (teda pokud se jedna o stejny problem, mne neslo prepnout na anglictinu). Je to v poslednim prispevku tady www.joomlaportal.cz/forum/74-ostatni-dis...ngovat-multilanguage
Jen to musis vsechno preulozit. Joomla to nejak neuklada do databaze. www.joomlaportal.cz/forum/74-ostatni-dis...ngovat-multilanguage