Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Pomoc
03. bře 2015 23:26 #120578
Odpověď od Jess
Začátečník
dobrý den, děkuji za reakci. Koukněte se na stránky
www.easypools.nl
- a jak je hlavní panel takový bílý průsvitný a na něm jsou položky menu home, zwembaden, informatie ..... no tak když si otevřu jakoukoliv položku, tak to menu je statické a překrývá nejenom text ale i obrázky, dá se to nějak schovat a vytahovat dle potřeby? Myslím jako u čtění textu že by se to schovávalo a po najetí na menu vyskočilo? jde udělat něco takovýho? Mám 3 knížky a ani v jedný jsem to nenašla
04. bře 2015 00:11 #120581
Odpověď od Linelabcz
Admin
Tak v první řadě je horní menu na dva řádky, to není uplně nejlepší. Zkuste dostat menu na jeden řádek, menší logo např. nebo upravit název položky v menu "HydroStar - The turbine counter flow system" atd...
Tím vyskočením menu po najetí myší, myslíte co přesně? Omlouvám se ale nerozumím přesně, co máte ne mysli. Můžete třeba v souboru templates/as002059/css/tmpl.default.css přidat řádek
#slider-row .moduletable {
padding-top: 100px;
}
atd.. nebp zmenit fixed pozici menu na absolute aby, jak vy píšete "u čtení textu" scrollování neobtěžovalo.
Tím vyskočením menu po najetí myší, myslíte co přesně? Omlouvám se ale nerozumím přesně, co máte ne mysli. Můžete třeba v souboru templates/as002059/css/tmpl.default.css přidat řádek
#slider-row .moduletable {
padding-top: 100px;
}
atd.. nebp zmenit fixed pozici menu na absolute aby, jak vy píšete "u čtení textu" scrollování neobtěžovalo.
04. bře 2015 10:22 - 04. bře 2015 10:30 #120584
Odpověď od Jess
Začátečník
Dobrý den,
děkuji, no i když jsem maximálně zkrátila popis na pouze hydrostar, tak se mi i tak nezkrátilo řádkování, pořád je to na dva řádky. Nicméně, jsem to vyřešila, že jsem položku hydrostar odebrala z hlavní nabídky, a vložila jej pod zwembaden. Ale co se týče hlavního panelu, tak pořád zlobí, projela jsem celou nabídku main menu, ale nikde jsem nenašla změnu pozici ... jak navrhujete na fixed - nenapíšete mi přesně kde jej najdu? Jsem tady celkem nováček a stránku kterou jsem Vám ukázala nám dělal jeden pán, který ale už bohužel není mezi náma, tak to zůstalo na mě a i když jsem si koupila 3 knížky je to pro mě španělská dědina. Některý věci jdou udělat krásně pomocí knížky, ale zbytek je celkem těžký, hlavně když se není koho zeptat
děkuji, no i když jsem maximálně zkrátila popis na pouze hydrostar, tak se mi i tak nezkrátilo řádkování, pořád je to na dva řádky. Nicméně, jsem to vyřešila, že jsem položku hydrostar odebrala z hlavní nabídky, a vložila jej pod zwembaden. Ale co se týče hlavního panelu, tak pořád zlobí, projela jsem celou nabídku main menu, ale nikde jsem nenašla změnu pozici ... jak navrhujete na fixed - nenapíšete mi přesně kde jej najdu? Jsem tady celkem nováček a stránku kterou jsem Vám ukázala nám dělal jeden pán, který ale už bohužel není mezi náma, tak to zůstalo na mě a i když jsem si koupila 3 knížky je to pro mě španělská dědina. Některý věci jdou udělat krásně pomocí knížky, ale zbytek je celkem těžký, hlavně když se není koho zeptat
04. bře 2015 10:44 #120585
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Můžete zmenšit to logo !easypools nebo zmenšit padding v menu (rozestupy mezi položkami menu)
To je v template css v šabloně
To je v template css v šabloně