Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Úvodní stránka před webem
01. bře 2015 17:38 #120512
Hezký den všem,
s Joomlou dělám už řadu let a vždy jsem snadno sehnal všechno, co jsem potřeboval. Ale jednu věc se mi najít nepodařilo - jde mi o docela obvyklou věc - před samotným webem se zobrazí zvýrazněná informace - asi jako na tomto webu. Představoval bych si to jako komponentu, která by jeden článek tímto způsobem "postavila před web".
Předem díky za rady
s Joomlou dělám už řadu let a vždy jsem snadno sehnal všechno, co jsem potřeboval. Ale jednu věc se mi najít nepodařilo - jde mi o docela obvyklou věc - před samotným webem se zobrazí zvýrazněná informace - asi jako na tomto webu. Představoval bych si to jako komponentu, která by jeden článek tímto způsobem "postavila před web".
Předem díky za rady
01. bře 2015 18:54 #120515
Odpověď od Cony
Moderátor
V tom ukázkovém webu to není ani tak "stránka před webem" ale popup okno. Zkuste
pohledat zdejší diskusi
, už se to tu několikrát řešilo.
01. bře 2015 19:27 #120517
Odpověď od Femio
Uživatel
Děkuji za zprávu. Tuším, že to bude fungovat na pincipu popup okna (jako třeba v galerii). Jde mi ale o to najít způsob, jak to dostat automaticky před web. V diskuzi jsem hledal ještě před vytvořením tohoto tématu, ale marně. Zkoušel jsem zadat všechna možná klíčová slova..
Byl bych Vám moc vděčný, když byste mě nasměroval přesněji.
Byl bych Vám moc vděčný, když byste mě nasměroval přesněji.
01. bře 2015 20:01 #120519
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Vždyť jste nasměrován. Dostal jste odkaz na vyhledání problému:
www.joomlaportal.cz/forum/search?query=popup&childforums=1
Projděte si to a studujte, řešení je tam spousta. Třeba toto: www.joomlaportal.cz/forum/71-joomla-3-0-...ka-rozcestnik#120090
Projděte si to a studujte, řešení je tam spousta. Třeba toto: www.joomlaportal.cz/forum/71-joomla-3-0-...ka-rozcestnik#120090
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Femio
01. bře 2015 20:09 - 01. bře 2015 20:10 #120522
Odpověď od Femio
Uživatel
Děkuji, nevěděl jsem, jaká použít klíčová slova. Teď už mám, co potřebuji. Přeji hezký zbytek víkendu!