Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Vytvoření článku
27. úno 2015 14:51 #120477
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
zkuste třeba User Article Manager:
www.joomlaportal.cz/forum/search?query=u...anager&childforums=1
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
01. bře 2015 18:04 #120513
Odpověď od Karel
Začátečník
Děkeji za radu, ale než se pustím do rozšíření, zeptám se:
Aser Article Manager udělá co? Zajistí výběr těch potřebných položek a nepotřebné nebude zobrazovat?
Nabídne místo kam článek zařadit?
Aser Article Manager udělá co? Zajistí výběr těch potřebných položek a nepotřebné nebude zobrazovat?
Nabídne místo kam článek zařadit?
01. bře 2015 20:06 #120521
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
Manager vam umožní přehledně zobrazovat a spravovat články aktuálního uživatele (nebo všechny dle nastavení),
Neumožní (alespoň dle mého) upravovat zobrazování položek v editoru, to je spíše práce pro editor a jeho nastavení.
Možná prubněte použít výchozí styl pro editor aby to nepřebíral css ze šablony. Mohlo by to být přehlednější než ty obrázky nahoře.
Neumožní (alespoň dle mého) upravovat zobrazování položek v editoru, to je spíše práce pro editor a jeho nastavení.
Možná prubněte použít výchozí styl pro editor aby to nepřebíral css ze šablony. Mohlo by to být přehlednější než ty obrázky nahoře.
18. bře 2015 08:58 #120973
Odpověď od Karel
Začátečník
Znovu se vracím k problému, který jsem zde popsal dříve.
Joomla je přeinstalovaná a problém se vyskytuje stále. Podle všeho je chyba v šabloně - nedokáže správně zaskriptovat vzhled "přidání článku".
Protože se mi šablona, kterou jsem si vybral líbí (a u jiných šablon nemám jistotu, že se neobjeví jiná chyba), potřeboval bych šablonu opravit. Nejsem takový programátor ani znalec joomly, abych si s tím sám poradil. Najde se někdo, kdo by se v šabloně povrtal, případně poradil (podrobný) postup, jak chybu opravit.
V obrázcích ukazuji, jak to vypadá v obou šablonách (dobré a špatné).
Joomla je přeinstalovaná a problém se vyskytuje stále. Podle všeho je chyba v šabloně - nedokáže správně zaskriptovat vzhled "přidání článku".
Protože se mi šablona, kterou jsem si vybral líbí (a u jiných šablon nemám jistotu, že se neobjeví jiná chyba), potřeboval bych šablonu opravit. Nejsem takový programátor ani znalec joomly, abych si s tím sám poradil. Najde se někdo, kdo by se v šabloně povrtal, případně poradil (podrobný) postup, jak chybu opravit.
V obrázcích ukazuji, jak to vypadá v obou šablonách (dobré a špatné).
18. bře 2015 18:52 #120982
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
A to css nezabralo ? Pokud používáte UAM něšlo by (třeba na zkoušku) pro jeho zobrazování použít nějakou výchozí šablonu? Pokud tam jde o psaní a editaci článků nemusí být velké požadavky na grafiku, stejně by asi spíš zavazela.