Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Hledam modul pro zobrazeni tagu
11. úno 2015 16:09 #120140
Ahoj,
potrebuju poradit nejaky modul (nechci kompnentu, ani plugin) na zobrazovani tagu. Zkousel jsem ruzne moduly, vcetne toho, co je v Joomle, ale ani jeden mne nevyhovoval. Dnes jsem zkusil dalsich asi 8 a ani jeden neni to, cpo potrebuju. Je docela dobre mozne, ze je neumim upravit. Proto potrebuji neco, co je jednoduchy. Na wordpressu jsem jich videl miliony a ted jak naschval nemuzu ani jeden najit, ze bych ho sem dal jako vzor. Asi neco takovy www.vsellis.com/wp-content/uploads/2013/...dpress-tag-cloud.png ale rad bych mel texty horizontalne a neni nutny, aby to melo barevne odliseny tagy.
Potrebuji jen aby to umelo velikosti odlisit tagy, na ktere se nejcasteji klika. Coz umi i ten defautlni v joomle, ale potrebuji navic, aby ty tagy byly od sebe aspon trosku vzdalene, aby se to nepletlo pri cteni prave tak, jako to dela ten defaultni v Joomle. Zadne dalsi "vymozenosti" nepotrebuju.
Hledal jsem naJED, ale jak jsem psal, zkusil jsem jich dost a nic mne nevyhovuje. Ted prolizam stranky vyrobcu sablon, jestli nekdo neco takovy nema, ale zatim jsem na nic nenarazil.
Tak jestli nekdo o necem takovym vite, tak dejte vedet. Diky.
potrebuju poradit nejaky modul (nechci kompnentu, ani plugin) na zobrazovani tagu. Zkousel jsem ruzne moduly, vcetne toho, co je v Joomle, ale ani jeden mne nevyhovoval. Dnes jsem zkusil dalsich asi 8 a ani jeden neni to, cpo potrebuju. Je docela dobre mozne, ze je neumim upravit. Proto potrebuji neco, co je jednoduchy. Na wordpressu jsem jich videl miliony a ted jak naschval nemuzu ani jeden najit, ze bych ho sem dal jako vzor. Asi neco takovy www.vsellis.com/wp-content/uploads/2013/...dpress-tag-cloud.png ale rad bych mel texty horizontalne a neni nutny, aby to melo barevne odliseny tagy.
Potrebuji jen aby to umelo velikosti odlisit tagy, na ktere se nejcasteji klika. Coz umi i ten defautlni v joomle, ale potrebuji navic, aby ty tagy byly od sebe aspon trosku vzdalene, aby se to nepletlo pri cteni prave tak, jako to dela ten defaultni v Joomle. Zadne dalsi "vymozenosti" nepotrebuju.
Hledal jsem naJED, ale jak jsem psal, zkusil jsem jich dost a nic mne nevyhovuje. Ted prolizam stranky vyrobcu sablon, jestli nekdo neco takovy nema, ale zatim jsem na nic nenarazil.
Tak jestli nekdo o necem takovym vite, tak dejte vedet. Diky.
11. úno 2015 16:15 #120141
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Já nevím, vypadají všechny podobně, jako na odkazu:
www.google.cz/search?q=tag+cloud+module+joomla
Jak to bude vypadat je většinou otázka nastavení.
Jak to bude vypadat je většinou otázka nastavení.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
11. úno 2015 16:24 #120145
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Z toho odkazu jsem zkousel odshora jen bajvoko skoro vsechny do pulky stranky. Dal jsem se nedival. Spis jsem myslel, jestli nekdo mate osobni zkusenost s necim, co pouzivate. Pripadne aby tvurce byl asi i tvurce sablon, protoze tam se da predpokladat nejaký dalsi vyvoj. Ted jsem nasel jedno celkem zajimavy, ale je to pro J2.5.
Takze jak to tak vidim, tak to asi bude potreba nejak donastavit a doprogramovat. Ja chci ale neco, co funguje hned. Mam jedno, kde se pry da spousta veci nastavit. Mam to na webu, ale neprisel jsem na to, jak tomu zvetsit ty casto klikany tagy. Automaticky to totiz nedela, ani kdyz jsem na jeden klikal zamerne asi 20x.
Takze jak to tak vidim, tak to asi bude potreba nejak donastavit a doprogramovat. Ja chci ale neco, co funguje hned. Mam jedno, kde se pry da spousta veci nastavit. Mam to na webu, ale neprisel jsem na to, jak tomu zvetsit ty casto klikany tagy. Automaticky to totiz nedela, ani kdyz jsem na jeden klikal zamerne asi 20x.
11. úno 2015 17:27 #120146
Protože např Fancy TagCloud by to měl umět.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
A nebude to tím, že se to počítá např. na základě IP adresy? Tak jako např moduly návštěvnosti?radek178 napsal: Mam to na webu, ale neprisel jsem na to, jak tomu zvetsit ty casto klikany tagy. Automaticky to totiz nedela, ani kdyz jsem na jeden klikal zamerne asi 20x.
Protože např Fancy TagCloud by to měl umět.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
11. úno 2015 17:36 - 11. úno 2015 17:37 #120147
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Jo tak to netusim. Vubec nevim jak to funguje a jestli to umi vyhodnotit i IP. Kazdopadne Fancy jsem zkousel a je vic duvodu, proc ho nechci.
Neni to jen modul, ale instaluje do Joomly jeste plugin a cosi dalsi. To bych mozna byl ochoten prekousnout, pokud nikde nenajdu nic lepsiho, ale Fancy a jeste asi 4 dalsi moduly mne na webu vubec nejedou (ani se v dane pozici nezobrazi). Asi to nenajde tagy. Jediny, co tagy najde je Topcloud, ale tam je prave ten problem s tim, ze jsou i po 20 kliknuti vsechy polozky stejne velky. Teda krom jedne. Tu si z nejakych duvodu sam zvetsil asi 3x proti tem ostatnim.
Neni to jen modul, ale instaluje do Joomly jeste plugin a cosi dalsi. To bych mozna byl ochoten prekousnout, pokud nikde nenajdu nic lepsiho, ale Fancy a jeste asi 4 dalsi moduly mne na webu vubec nejedou (ani se v dane pozici nezobrazi). Asi to nenajde tagy. Jediny, co tagy najde je Topcloud, ale tam je prave ten problem s tim, ze jsou i po 20 kliknuti vsechy polozky stejne velky. Teda krom jedne. Tu si z nejakych duvodu sam zvetsil asi 3x proti tem ostatnim.