Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Sloučeno tabulky
08. led 2015 16:01 #119563
Zdravím všechny,
v prvé řadě říkám, že jsem začal s joomlou před pár dny, takže jsem opravdu začátečník...
Potřbuju vytvořit na webu (zatím localhost) soutěž, které by se účastnili registrovaní uživatelé a následně tabulku (žebříček) dle výkonosti.
Tedy vytvořit tabulku, která by tahala data z mysql např.: uživatel. jméno atd. , přičemž přihlášený uživatel by zadal - hrál jsem s uživatelem martin a vyhrál jsem, uživatel martin by musel potvrdit výsledek a následně by se poslal požadavek do DB která by ho zpracovala a tabukla byla aktualizovaná.
Nevíte o nějakém free modulu, popř. jakou cestou by se dalo jít ? vůbec se nechytám...
dík
v prvé řadě říkám, že jsem začal s joomlou před pár dny, takže jsem opravdu začátečník...
Potřbuju vytvořit na webu (zatím localhost) soutěž, které by se účastnili registrovaní uživatelé a následně tabulku (žebříček) dle výkonosti.
Tedy vytvořit tabulku, která by tahala data z mysql např.: uživatel. jméno atd. , přičemž přihlášený uživatel by zadal - hrál jsem s uživatelem martin a vyhrál jsem, uživatel martin by musel potvrdit výsledek a následně by se poslal požadavek do DB která by ho zpracovala a tabukla byla aktualizovaná.
Nevíte o nějakém free modulu, popř. jakou cestou by se dalo jít ? vůbec se nechytám...
dík
08. led 2015 18:20 #119566
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Nic podobnwho neznam, ale je to porad zapisovani vysledku. Lze tedy pouzit treba Joomsport, Jpodium,...
Zkuste upresnit na co to opravdu potrebujete. V praxi totiz nejake zapisovani a potvrzovani nefunguje. Ve spotru jsou od toho rozhodci....
Zkuste upresnit na co to opravdu potrebujete. V praxi totiz nejake zapisovani a potvrzovani nefunguje. Ve spotru jsou od toho rozhodci....
08. led 2015 22:08 - 08. led 2015 22:11 #119569
Odpověď od tomáš
Uživatel
Jedná se mi o PC hru...vyřešeny to mají na webu
www.heroes3.cz
, kde je takový žebříček a počítá elo na základě potvrzených výsledků od hráčů...
Samozřejmě jsem jim, ale odkazovali mě na stránky na výpočet ela
Ale i tak díky za tipy na moduly...
Samozřejmě jsem jim, ale odkazovali mě na stránky na výpočet ela
Ale i tak díky za tipy na moduly...
08. led 2015 22:23 #119570
Odpověď od Bong
Moderátor
No a co ty stránky na výpočet ELA? Ty vám neposkytnou zobrazení nebo API na vaše stránky?
08. led 2015 22:34 #119572
Odpověď od tomáš
Uživatel
Ptal jsem se jich jak to mají udělany a odkázali mě na wiki na ELO - což není můj problém, tak jsem psal dotaz jak mají udělanou tabulku, přes jakou db, a v čem to dělali ... ale zatím bez odezvy... očividně to nebude nic extra - vypadá jednoduše...Tak bych to rád projel přes joomlu ať to trochu vypadá
Mám joomlu jen pár dní a zkušenosti s webem spíš nulové - tak jsem chtěl jen tip (nakopnout) jakým směrem se mám dívat atd...
Mám joomlu jen pár dní a zkušenosti s webem spíš nulové - tak jsem chtěl jen tip (nakopnout) jakým směrem se mám dívat atd...
08. led 2015 22:42 #119574
Odpověď od Bong
Moderátor
Tak pohledejte na JED. Je to stejné jako hodnocení u šachů.
Třeba:
extensions.joomla.org/extensions/extensi...ames/embedchessboard
Třeba:
extensions.joomla.org/extensions/extensi...ames/embedchessboard