Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Joomleague ?
10. zář 2014 08:30 #117748
Zdarec,
řeším takovou asi blbost. Zkoušel jste někdo instalovat joomleague na verzi Joomla 3.3? Nebo to není ani technicky možné?
Instaluju teď novej web a nevím proč mi nejde nainstalovat joomla 2.5 (zamrzne na 4. bodě)...joomla 3.3 se nainstalovala bez problémů - možná nenapadá někoho co by s tím mohlo být? ...přeci když nastavení webhostingu vyhoví joomla 3.3 mělo by 2.5.
A když už se ptám, tak mám momentálně phpbb forum uz rozjetý, ale nechce se mi kupovat ph8bb bridge za 60 dolarů, abych spojil uživatele joomla s phpbb...nezna te nějakej jinej free bridge? Případně nejlepší "joomla friendly" diskuzni forum bude asi Kunena že?
Díky za odpovědi
řeším takovou asi blbost. Zkoušel jste někdo instalovat joomleague na verzi Joomla 3.3? Nebo to není ani technicky možné?
Instaluju teď novej web a nevím proč mi nejde nainstalovat joomla 2.5 (zamrzne na 4. bodě)...joomla 3.3 se nainstalovala bez problémů - možná nenapadá někoho co by s tím mohlo být? ...přeci když nastavení webhostingu vyhoví joomla 3.3 mělo by 2.5.
A když už se ptám, tak mám momentálně phpbb forum uz rozjetý, ale nechce se mi kupovat ph8bb bridge za 60 dolarů, abych spojil uživatele joomla s phpbb...nezna te nějakej jinej free bridge? Případně nejlepší "joomla friendly" diskuzni forum bude asi Kunena že?
Díky za odpovědi
10. zář 2014 09:59 - 10. zář 2014 10:01 #117749
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Joomleague 2 je určená pro Joomla 2.5 a tak to ještě dlouho zůstane. Použijte tedy Joomla 2.5.
Zamrznutí instalace ve 4 kroku se řeší často. Hledejte na zde fóru případně fóru či znalostní bázi vašeho webhostingu. Nebo použijte alternativní možnosti instalace (např. nainstalovat jinde a přenést) či změňte hosting na nějaký, který vás neomezuje...
Bridge (i free) a vůbec jakékoli rozšíření hledejte vždy na JED. Například: extensions.joomla.org/extensions/communication/forum-bridges
Zamrznutí instalace ve 4 kroku se řeší často. Hledejte na zde fóru případně fóru či znalostní bázi vašeho webhostingu. Nebo použijte alternativní možnosti instalace (např. nainstalovat jinde a přenést) či změňte hosting na nějaký, který vás neomezuje...
Bridge (i free) a vůbec jakékoli rozšíření hledejte vždy na JED. Například: extensions.joomla.org/extensions/communication/forum-bridges
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
10. zář 2014 12:15 #117752
Odpověď od Grimley
Uživatel
Jeste se zeptám, joomla 3.3 mi jde nainstalovat bez problému, ale. Joomla 2.5 hází po instalaci chybu 500 a připadne zamrzne pri instalaci. Uz nevim cim by to mohlo bejt
10. zář 2014 12:28 #117753
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Jak už vám psal Bong, hledejte příčinu na vašem hostingu.
11. zář 2014 11:19 #117759
Odpověď od Grimley
Uživatel
Tak se mi podařilo po asi dvou hodinách a půl hodině klení nainstalovat joomla 2.5 a teď se babrám v Joomleague. Stáhnul jsem verzi 2 a chtěl bych se zeptat zkušenějších, jak nastavit projekt tak, aby byl použitelný na hokej (zejména co se týče výhry v prodloužení). Děkuji moc za rady
11. zář 2014 13:43 #117763
Odpověď od Grimley
Uživatel
Ještě mě tak napadá, podporuje joomleague 2.9 tipování ? ... nikde tam po tom totiž není ani stopa :dry: