Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Šablony Yootheme - nákup a čeština
08. zář 2014 14:24 #117725
Dobrý den,
rád bych se zeptal, jetli máte někdo tip na někoho ověřeného, spolehlivého (jednotlivce nebo firmu), kdo má developerskou licenci na šablony, ZOO a Widgetkit a mohl by mi za úplatu šablonu ad. nasadit na web a případně upravit "na míru".
A ještě jedna otázka a zároveň prosba o radu: ví někdo, jak v Yootheme šabloně upravit nastavení tak, aby se zobrazovali správně znaky s diakritikou? Znaky ř,š,č, ž se zobrazují, ale ne ve zvoleném fontu. Zkoušel jsem hledat na webu i tady, ale možná hledám špatně, protože jsem nic nenašel.
Předem díky za jakýkoliv tip a případnou radu.
rád bych se zeptal, jetli máte někdo tip na někoho ověřeného, spolehlivého (jednotlivce nebo firmu), kdo má developerskou licenci na šablony, ZOO a Widgetkit a mohl by mi za úplatu šablonu ad. nasadit na web a případně upravit "na míru".
A ještě jedna otázka a zároveň prosba o radu: ví někdo, jak v Yootheme šabloně upravit nastavení tak, aby se zobrazovali správně znaky s diakritikou? Znaky ř,š,č, ž se zobrazují, ale ne ve zvoleném fontu. Zkoušel jsem hledat na webu i tady, ale možná hledám špatně, protože jsem nic nenašel.
Předem díky za jakýkoliv tip a případnou radu.
08. zář 2014 15:41 #117726
Odpověď od Cony
Moderátor
To že se znaky v češtině nezobrazují ve správném fontu, znamená, že je příslušný font nepodporuje. Pokud se nepletu, YooTheme používají Google Fonts, zkuste se podívat v šabloně na nastavení tzv. Script fontu a zvolit Latin Extended. Případně zkusit jiný font.