Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
PhocaGalerie nestránkuje obrázky
28. srp 2014 15:34 - 28. srp 2014 15:37 #117610
Dobrý den,
prosím o pomoc se stránkováním v PhocaGalerii. Do systému vložím asi 50 fotek, ale PhocaGalerie mi jich zobrazí jen 20 a dole se mi neukazuje stránkování. Bohužel se mi nepovedlo nejít, kde se toto stránkování povoluje nebo jak to vyřešit. Předem děkuji za případnou radu.
Jedná se o tyto stránky. tyto stránky.
prosím o pomoc se stránkováním v PhocaGalerii. Do systému vložím asi 50 fotek, ale PhocaGalerie mi jich zobrazí jen 20 a dole se mi neukazuje stránkování. Bohužel se mi nepovedlo nejít, kde se toto stránkování povoluje nebo jak to vyřešit. Předem děkuji za případnou radu.
Jedná se o tyto stránky. tyto stránky.
28. srp 2014 22:57 #117616
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, v menu odkazu na galerii je možné stránkování vypnout/zapnout (menu manager - menu link na galerie - nastavení)
29. srp 2014 15:43 #117621
Odpověď od lllll
Nováček
Tak nevim jestli klikám správně, pro úplnost:
přihlásim se do joomly a vyberu NABÍDKY, tam mam dve nabídky MeinMenu a Hidden menu - vyberu HIDDEN MENU a v tomto menu mám položku s názvem FOTOGALERIE, rozkliknu jí a v základních možnostech mám ZOBRAZIT STRÁNKOVÁNÍ KATEGORIÍ A ZOBRAZIT STRÁNKOVÁNÍ OBRÁZKŮ, obojí mám na povolit (i ostatni veci sem zde povolil), přesto se mi stránkování nezobrazí.
přihlásim se do joomly a vyberu NABÍDKY, tam mam dve nabídky MeinMenu a Hidden menu - vyberu HIDDEN MENU a v tomto menu mám položku s názvem FOTOGALERIE, rozkliknu jí a v základních možnostech mám ZOBRAZIT STRÁNKOVÁNÍ KATEGORIÍ A ZOBRAZIT STRÁNKOVÁNÍ OBRÁZKŮ, obojí mám na povolit (i ostatni veci sem zde povolil), přesto se mi stránkování nezobrazí.
29. srp 2014 16:12 #117622
Odpověď od H13
Admin
Pak se podívej:
- jestli někde ještě nemáš menu odkaz na galerii
- jestli šablona nemá problém se zobrazením stránkování (např. pokud by přepisovala výstup komponenty) - stačí když otestuješ phoca gallery s nějakou základní šablonou
- jestli někde ještě nemáš menu odkaz na galerii
- jestli šablona nemá problém se zobrazením stránkování (např. pokud by přepisovala výstup komponenty) - stačí když otestuješ phoca gallery s nějakou základní šablonou
29. srp 2014 17:35 #117624
Odpověď od lllll
Nováček
V nabídkách mám jen MeinMenu a Hidden Menu nic vic, žadou jinou galerii jsem zde nanašel.
Pokud vyberu nějakou jinou základní šablonu stránky vypadají uplně jinak a odakaz na fotogalerii mi ani neukazují. Je možné, že by šablona neměla stránkování nastylované??? Popřípadě jak to zjistím. Já myslel, že to stránkování je v té PhocaGalerii. Děkuji
Pokud vyberu nějakou jinou základní šablonu stránky vypadají uplně jinak a odakaz na fotogalerii mi ani neukazují. Je možné, že by šablona neměla stránkování nastylované??? Popřípadě jak to zjistím. Já myslel, že to stránkování je v té PhocaGalerii. Děkuji
29. srp 2014 20:17 #117626
Odpověď od H13
Admin
Je možné, že šablona nestyluje stránkování, ale v tom případě by šlo vidět - jen by bylo rozhozený. Spíš jde o to, že by šablona přepisovala výstup Phoca Gallery a vůbec by tam neměla stránkování.
Pokud ti standardní šablona neukazuje menu odkaz na galerii, zkus zveřejnit hidden menu.
Pokud ti standardní šablona neukazuje menu odkaz na galerii, zkus zveřejnit hidden menu.