Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Problém s vyhladávaním kľúčového slova
27. čvc 2014 17:23 #117203
Po vyhľadaní kľúčového slova mi zobrazí na webke články, ktoré so slovom súvisia. Po kliknutí na článok mi však síce zobrazí článok, ale všetky moduly z pravej lišty a aj napr. pod článkom Súvisiace Články sú preč. Neviete dôvod? Poradí mi niekto? www. slovak .ch
27. čvc 2014 17:33 #117204
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Vytvořte si položku menu typu Hledání: Formulář pro hledání nebo výsledky hledání a k této položce si přiřaďte moduly dle potřeby. Položka menu může být skrytá.
27. čvc 2014 18:12 #117205
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Ďakujem. Vytvoril som položku v menu (nezverejnena) a priradil som aj moduly, ale po kliknutí na hocijaký vyhľadaný článok mi moduly zmiznú.
27. čvc 2014 19:45 #117207
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Toto bude skôr probém s modulami článku. Keď zadám vyhľadať kľúčové slovo a zobrazí mi zoznam článkov, v ktorých sa kľúčové slovo nachádza, tak moduly fungujú. Nefunkčnosť sa prejaví až po kliknutí na konkrétny článok a po jeho zobrazení. Ešte som si všimol, že keď kliknem na článok priamo (bez vyhľadávanie), tak sa v záhlaví stránky zobrazí názov: "Články | Švajčiarsko | SLOVAK.CH", ale akonáhle kliknem na článok po vyhľadávaní kľúčového slova zo zoznamu článkov, tak sa zobrazí v záhlaví iba: "Články". Neviem, či to s tým súvisí.
27. čvc 2014 23:22 #117213
Odpověď od Bong
Moderátor
To bude podobný problém. Udělejte si položky menu na jednotlivé kategorie článků a nastavte moduly.
28. čvc 2014 00:11 #117216
Odpověď od Goroslavomir
Pokročilý uživatel
Vytvoril som si aj to, ale zatial nefunguje. Asi robim niekde chybu.
1. Vytvoril som polozku v menu (nezverejnena) Polozka: Zoznam kategorii
2. Vybral som jednu kategoriu
3. Vybral som moduly
4. Zadal som Nastavenia zobrazovania stranky
Po tom, ako vyhladam z tejto kategorie clanok, po kliknuti na hladat klucove slovo sa mi zobrazi zoznam clankov. Kliknem na clanok z kategorie, ktoru som prave pridal do menu a problem je stale tam. Nezobrazi mi korektne Nastavenie zobrazovania stranky.
1. Vytvoril som polozku v menu (nezverejnena) Polozka: Zoznam kategorii
2. Vybral som jednu kategoriu
3. Vybral som moduly
4. Zadal som Nastavenia zobrazovania stranky
Po tom, ako vyhladam z tejto kategorie clanok, po kliknuti na hladat klucove slovo sa mi zobrazi zoznam clankov. Kliknem na clanok z kategorie, ktoru som prave pridal do menu a problem je stale tam. Nezobrazi mi korektne Nastavenie zobrazovania stranky.