Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Fatal error
24. čvn 2014 19:42 - 24. čvn 2014 19:44 #116738
Dobrý den, nainstaloval jsem si přes quickstart novou tapetu, které se zobrazuje jak má, ale když se chci dostat do administrace, tak mi to vypíše tuto chybu:
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/users/damedia1/damedia.funsite.cz/web/components/com_community/libraries/featured.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/users/damedia1/damedia.funsite.cz/web/plugins/user/jomsocialuser/jomsocialuser.php on line 18
Když se dívám na FTP, tak adresář com_community tam ani neexistuje. Prosím poradí mi někdo, co s tím? Jak to udělat, abych mohl web administrovat? Předem děkuji za pomoc.
Jedná se o tento web
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/users/damedia1/damedia.funsite.cz/web/components/com_community/libraries/featured.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/users/damedia1/damedia.funsite.cz/web/plugins/user/jomsocialuser/jomsocialuser.php on line 18
Když se dívám na FTP, tak adresář com_community tam ani neexistuje. Prosím poradí mi někdo, co s tím? Jak to udělat, abych mohl web administrovat? Předem děkuji za pomoc.
Jedná se o tento web
24. čvn 2014 20:54 #116742
Hláška nejspíš znamená máte nainstalován plugin JomSocial, ale chybí Vám nainstalovaná komponenta. Vypněte plugin v databázi (prohledejte fórum, popsaný to je tady víckrát).
Odpověď od Cony
Moderátor
Tak tomu nějak nerozumím, jakou tapetu? Přes jaký quickstart? Myslíte tím že jste nainstaloval quickstart nějaké šablony?lllll napsal: nainstaloval jsem si přes quickstart
Hláška nejspíš znamená máte nainstalován plugin JomSocial, ale chybí Vám nainstalovaná komponenta. Vypněte plugin v databázi (prohledejte fórum, popsaný to je tady víckrát).
Poděkovali: lllll
24. čvn 2014 21:18 #116744
Odpověď od lllll
Nováček
No hurá, konečně někdo intelgentní, na hostingu mi radili uplně jinak... Vypnul jsem v databázi ten plugin JoomSocial a už to funguje jsem v administraci. Sice vůbec nevím na co ten plugin byl a jaké to bude mít následky na další chod šablony, ale můžu administrovat. Díky