Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Rozklikávací FAQ´s (například)
09. dub 2014 08:45 #115428
Poradil by mi někdo rozšíření pro Joomla 3.x, kde bych měl na stránce různé otázky a vždy po kliknutí na danou otázku by se objevil text s odpovědí, největší uplatnění mě napadá např. u FAQ. U Joomla 1.5.x jsem používal JB FAQ (mod_jbfaq) ten byl docela povedený.
Poradil by mi někdo něco obdobného pro Joomla 3.x?
Pro názornost přidávám screen, jak by to asi mělo vypadat.
Děkuji
Martin
Poradil by mi někdo něco obdobného pro Joomla 3.x?
Pro názornost přidávám screen, jak by to asi mělo vypadat.
Děkuji
Martin
09. dub 2014 09:00 #115431
Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.
Odpověď od Svatopluk Vít
Moderátor
Mám dvě otázky :
1) JB FAQ pro J! 3.x existuje?
2) Do sekce FAQ na JED jste se díval?
Vyviňte prosím aktivitu...
1) JB FAQ pro J! 3.x existuje?
2) Do sekce FAQ na JED jste se díval?
Vyviňte prosím aktivitu...
Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.
10. dub 2014 15:50 #115466
Odpověď od Arnee
Začátečník
Ta bohužel nic podobného jsem nenašel, vše je příliš složité a má mnoho funkcí, které vůbec nepotřebuji
10. dub 2014 16:16 #115468
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Ale jděte, ono by to se chtělo fakt trochu více snažit a né čekat až vám to někdo strčí pod nos. Na JED toho je spousta, tak třeba hned první i odkaz co mi to našlo odpovídá tomu co potřebujete a mají i velice pěkně zpracovanou dokumentaci.
ZDE JE ODKAZ
10. dub 2014 16:39 #115473
Odpověď od Arnee
Začátečník
Tak zrovna toto jsem zkoušel a je to dost příčerné, proto jsem přišel s tímto dotazem, hledat umím samozřejmě také.