Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
modul article latest news - nezobrazuji se obrazky
03. dub 2014 06:30 #115323
Pěkný den všem,
potřebuji prosím poradit:
používám Joomlu 3.2.2 a zapnul jsem si původní modul články-posledni-novinky - article_lates_news
v nastavení tohoto modulu se dá nastavit zda se mají obrázky zobrazovat, ale při nastavení na ANO se obrázky vůbec nezobrazují.
Přitom v daných článkách jsou (intro_image) jen se zobrazi titulek, intro popis a číst dále.
Používám znovu nainstalovanou puvodni veri a sablonu joomly 3.2.2
Mužete mě prosím poradit jak to udělat, aby se u upotavky na zobrazil i obrázek z článku.
Potřeboval bych vytvořit na stránce zobrazení pouze 4 článku tak jak se zobrazují v hlavních článcich,
dá se takovýto module někde najít v joomle ?
kde se nastaví počet článku a vybraná kategorie ? ne jenom hlavní články.
Děkuji věem za výstižnou radu i odpověď.
Petr
potřebuji prosím poradit:
používám Joomlu 3.2.2 a zapnul jsem si původní modul články-posledni-novinky - article_lates_news
v nastavení tohoto modulu se dá nastavit zda se mají obrázky zobrazovat, ale při nastavení na ANO se obrázky vůbec nezobrazují.
Přitom v daných článkách jsou (intro_image) jen se zobrazi titulek, intro popis a číst dále.
Používám znovu nainstalovanou puvodni veri a sablonu joomly 3.2.2
Mužete mě prosím poradit jak to udělat, aby se u upotavky na zobrazil i obrázek z článku.
Potřeboval bych vytvořit na stránce zobrazení pouze 4 článku tak jak se zobrazují v hlavních článcich,
dá se takovýto module někde najít v joomle ?
kde se nastaví počet článku a vybraná kategorie ? ne jenom hlavní články.
Děkuji věem za výstižnou radu i odpověď.
Petr
03. dub 2014 07:06 - 03. dub 2014 07:15 #115325
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Nainstalujte si do Joomly češtinu a používejte ji, ať mluvímě stejným jazykem a používáme stejné názvosloví.
Když vám modul nevyhovuje, zkuste jiný, třeba Články - Upoutávka, ten umí vše co píšete. nebo si najděte něco speciálního na JED .
Pozn.: zobrazení obrázků v modulu článků znamená zobrazení obrázků obsažených v obsahu článku a ne zobrazení Obrázku v úvodníku.
Když vám modul nevyhovuje, zkuste jiný, třeba Články - Upoutávka, ten umí vše co píšete. nebo si najděte něco speciálního na JED .
Pozn.: zobrazení obrázků v modulu článků znamená zobrazení obrázků obsažených v obsahu článku a ne zobrazení Obrázku v úvodníku.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.