Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
POMÓC - SPĚCHÁ - possitions veřejně
09. bře 2014 21:57 #114919
prosím o rychlou radu, prohlížela jsem si náhled šablony s pozicemi v šabloně a náhle se změnila veřejná část webu a zobrazují se tam také - jak to vypnout!!!!!! - vypadá to šíleně a nedá se to použít:
cviceni-je-hra.cz/
moc děkuju
Martina
cviceni-je-hra.cz/
moc děkuju
Martina
09. bře 2014 22:42 #114920
Odpověď od Martina007
Návštěvník
Omlouvam se, problem se vyresil sam do dalsich 10 minut. Pritom jsme to testovali z různých strojů. Nechapu?
09. bře 2014 22:48 #114921
Odpověď od kabelac
Návštěvník
jo mne s to taky objevilo, ale po zmáčknutí libovolného odkazu to zmizelo, včetně návratu na původní stránku
09. bře 2014 22:49 #114922
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
Odpověď od HonzaG
Moderátor
Tomu se říká cache. Pokud si chceš hrát, tak zakaž v browseru mezipaměť a hlavně používej klávesovou zkratku CTRL + F5 - to je základ:-)
Samozřejmě ještě bývá lumpárna cache na serveru, nebo proxy ve Vaší síti
HonzaG
Samozřejmě ještě bývá lumpárna cache na serveru, nebo proxy ve Vaší síti
HonzaG
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
09. bře 2014 23:32 #114923
Odpověď od Martina007
Návštěvník
F5 je můj denní chléb!
Jak jsem psala, testovali jsme tento problém ze dvou různých strojů a na obou se ta lumpárna zobrazovala - ale stejně nechápu, jak se tam mohla dostat?
Jak tak koukám, tak ještě minimálně jeden nestranný pozorovatel to viděl - kabelac (diky za info!)
Zpočátku jsem na stránkách klikala jako blázen a modlila se , ať nevěřící! A nic nemizelo. Ale po delší době se průběžným klikáním stránky vyčistily.
Takže bych řekla, že to byla cache na serveru poskytovatele. Budu si na ně muset dát pozor!
Martina
Jak jsem psala, testovali jsme tento problém ze dvou různých strojů a na obou se ta lumpárna zobrazovala - ale stejně nechápu, jak se tam mohla dostat?
Jak tak koukám, tak ještě minimálně jeden nestranný pozorovatel to viděl - kabelac (diky za info!)
Zpočátku jsem na stránkách klikala jako blázen a modlila se , ať nevěřící! A nic nemizelo. Ale po delší době se průběžným klikáním stránky vyčistily.
Takže bych řekla, že to byla cache na serveru poskytovatele. Budu si na ně muset dát pozor!
Martina