Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

POMÓC - SPĚCHÁ - possitions veřejně

09. bře 2014 21:57 #114919
POMÓC - SPĚCHÁ - possitions veřejně od Martina007
Návštěvník
prosím o rychlou radu, prohlížela jsem si náhled šablony s pozicemi v šabloně a náhle se změnila veřejná část webu a zobrazují se tam také - jak to vypnout!!!!!! - vypadá to šíleně a nedá se to použít:

cviceni-je-hra.cz/

moc děkuju

Martina

09. bře 2014 22:42 #114920
Odpověď od Martina007
Návštěvník
Omlouvam se, problem se vyresil sam do dalsich 10 minut. Pritom jsme to testovali z různých strojů. Nechapu?

09. bře 2014 22:48 #114921
Odpověď od kabelac
Návštěvník
jo mne s to taky objevilo, ale po zmáčknutí libovolného odkazu to zmizelo, včetně návratu na původní stránku

09. bře 2014 22:49 #114922
Odpověď od HonzaG
Moderátor
Tomu se říká cache. Pokud si chceš hrát, tak zakaž v browseru mezipaměť a hlavně používej klávesovou zkratku CTRL + F5 - to je základ:-)

Samozřejmě ještě bývá lumpárna cache na serveru, nebo proxy ve Vaší síti

HonzaG

::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

09. bře 2014 23:32 #114923
Odpověď od Martina007
Návštěvník
F5 je můj denní chléb!
Jak jsem psala, testovali jsme tento problém ze dvou různých strojů a na obou se ta lumpárna zobrazovala - ale stejně nechápu, jak se tam mohla dostat?
Jak tak koukám, tak ještě minimálně jeden nestranný pozorovatel to viděl - kabelac (diky za info!)
Zpočátku jsem na stránkách klikala jako blázen a modlila se :-) , ať nevěřící! A nic nemizelo. Ale po delší době se průběžným klikáním stránky vyčistily.
Takže bych řekla, že to byla cache na serveru poskytovatele. Budu si na ně muset dát pozor! :-)
Martina