Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nezobrazování videí z Youtube a Springboardu
25. úno 2014 22:34 #114686
Dobrý den!
Nezobrazují se mi videa z Youtube ani ze Springboardu. Hledal jsem informace i na anglickém diskuzním fóru, ale žádná rada nepomohla.
Děkuji za pomoc
Nezobrazují se mi videa z Youtube ani ze Springboardu. Hledal jsem informace i na anglickém diskuzním fóru, ale žádná rada nepomohla.
Děkuji za pomoc
25. úno 2014 23:00 #114687
Odpověď od Cony
Moderátor
Dobrý den,
nejede mi auto, nevíte někdo co s tím? :silly:
Chcete-li poradit budete muset být trochu konkrétnější. Třeba jak ty videa do Joomly vkládáte?
nejede mi auto, nevíte někdo co s tím? :silly:
Chcete-li poradit budete muset být trochu konkrétnější. Třeba jak ty videa do Joomly vkládáte?
25. úno 2014 23:12 #114689
Odpověď od noelcoward73
Uživatel
Dobrý den!
U vybraného videa na Youtube dám sdílet a pak vložit. Následný kód pak vložím do článku v html. Na stránkách, kde nepoužívám Joomlu! se mi videa zobrazují normálně.
U vybraného videa na Youtube dám sdílet a pak vložit. Následný kód pak vložím do článku v html. Na stránkách, kde nepoužívám Joomlu! se mi videa zobrazují normálně.
27. úno 2014 10:17 #114722
Odpověď od noelcoward73
Uživatel
Kód zmizí, ve fóru jsem nic vhodného o filtrování obsahu nenalezl. Nainstaloval jsem si plugin AllVideos, ale zatím mi to nejde.
27. úno 2014 11:44 #114725
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Plugin povoleny mate? Mezi ten tag se nevklada cela URL, ale jen to co je za "v="
Cela URL je
vy tam date jen toto
Cela URL je
Code:
http://www.youtube.com/watch?v=qvYpFUDDCDs
Code:
{youtube}qvYpFUDDCDs{/youtube}
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.