Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Pro každého registrovaného jiná stránka
02. lis 2013 15:04 #112246
Chtěl bych se zeptat, zda lze nastavit, aby se každému registrovanému zobrazovala jiná stránka. Například, pan K by viděl stránku, kde má zobrazen obrázek kočky, pan L by měl obrázek psa a např. pan J by měl obrázek ryby.
Jde to tak nějak?
Děkuji moc za odpověď
Jde to tak nějak?
Děkuji moc za odpověď
02. lis 2013 19:14 #112262
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Ano, "nějak" to jde, ale dotaz není zcela jasný - není zřejmé kde, a za jakých okolností se má stránka/obrázek zobrazit, (kdo/jak/za jakých podmínek) může obrázek (nastavit/smazat/měnit).
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
02. lis 2013 22:54 #112272
Odpověď od Tomas Alva
Uživatel
Každý kdo se zaregistruje, tak by měl pohled pouze na svou na stránku (kterou bych spravoval já a mí kolegové), kde by byly informace o něm + dokumentace + další informace...
Ještě bych se cchtěl zeptat, zda také jde zasílat zprávy zaregistrovaným. Mně jde pouze Superuserům ...
Díky moc
Ještě bych se cchtěl zeptat, zda také jde zasílat zprávy zaregistrovaným. Mně jde pouze Superuserům ...
Díky moc
02. lis 2013 23:36 #112273
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Nevím jak moc jste se
seznámil s Joomlou
(starší článek, ale obecně platný...) - podle dotazů to vypadá, že moc ne:
- pokud něco neumí "už v základu" (nebo to, co umí je málo, nebo nevyhovuje), tak existují rozšíření
- to, na co se ptáte, odpovídá například kategorii CLIENTS & COMMUNITIES
- pokud něco neumí "už v základu" (nebo to, co umí je málo, nebo nevyhovuje), tak existují rozšíření
- to, na co se ptáte, odpovídá například kategorii CLIENTS & COMMUNITIES
18. dub 2014 09:33 #115637
Odpověď od Michal Sekela
Uživatel
Mam uplně stejný problém. Koukal jsem do těch rozšíření a nevěděl by někdo jaký modul by to vyřešil a byl by free ? Díky moc
18. dub 2014 10:12 #115638
Odpověď od Cony
Moderátor
A co třeba Joomla! v základu? Pro každého uživatele si zavedete přístupovou úroveň, a pak jen kategorie článků, a v ní pro každého uživatele jeden (nebo více) článků s příslušnou přístupovou úrovní.