Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
komponenta katalog
28. úno 2013 20:29 #104669
Dobrý den,
Ví někdo, zda někde existuje nějaká již hotová komponenta pro použití v joomla 3 jako katalog náhradních dílů?
Viz. zde: www.goldfren.cz/online_catalog/index.php?lang=cz
Moc by mi to pomohlo, nechce se mi to celé vytvářet jako komponentu, administraci atd... je to na hodně dlouho
Díky za odpovědi.
Ví někdo, zda někde existuje nějaká již hotová komponenta pro použití v joomla 3 jako katalog náhradních dílů?
Viz. zde: www.goldfren.cz/online_catalog/index.php?lang=cz
Moc by mi to pomohlo, nechce se mi to celé vytvářet jako komponentu, administraci atd... je to na hodně dlouho

Díky za odpovědi.
28. úno 2013 21:27 #104673
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Joomla 3.0 není určena pro vás. Můžete tedy použít všechny komponenty pro katalogy na J2.5.
Lze využít i komponenty pro shopy, přepnuté do režimu katalogu. V případě potřeby pak jediným kliknutím spustíte prodej. Vybírejte podle toho, zda je k dispozici modul pro filtrování tak jak chcete aby to vypadalo...
Lze využít i komponenty pro shopy, přepnuté do režimu katalogu. V případě potřeby pak jediným kliknutím spustíte prodej. Vybírejte podle toho, zda je k dispozici modul pro filtrování tak jak chcete aby to vypadalo...
Poděkovali: Miloš
28. úno 2013 21:49 #104679
Odpověď od Miloš

Začátečník
No, proč by nebyla pro mě? Z hlediska supportu je to nejlepší volba, i když není pro ní tolik modulů, komponent atd. zatím... bohužel jsem nenašel zatím nic, co by vyhovovalo podobnému, co jsem napsal v příspěvku výše.
Samozřejmě jsem si již v J3 tvořil vlastní komponentu včetně administrace, tak budu muset vytvořit i tuto zřejmě...
Kdyby někdo věděl, rád bych využil něco hotového.
Děkuji za nápady.
Samozřejmě jsem si již v J3 tvořil vlastní komponentu včetně administrace, tak budu muset vytvořit i tuto zřejmě...
Kdyby někdo věděl, rád bych využil něco hotového.
Děkuji za nápady.
28. úno 2013 22:00 #104680
Odpověď od Bong

Moderátor
28. úno 2013 22:03 #104681
Odpověď od Miloš

Začátečník
Dobrá dobrá, děkuji za odkaz... Tak tedy pro J2.5 něco?