Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Propojeni mp3 dat v FTP programu s joomlou
27. lis 2012 09:36 #100438
Dobry den,
na internetovych strankach potrebuju umistit mp3 zvukove zaznamy. nahrala jsem je na filezilla na prislusny server ale nemohu prijit na to, jak je propojit s joomlou, kdyz jen zkopiruju url, nefunguje to, na joomle mam plugin na prehravani mp3, ale nedari se mi data ulozena v FTP programu propojit s joomlou. Precetla jsme si ted nekolik diskuzi ale uplne se ztracim ve vsech url htttp a ftp, mohl by mi to nekdo jednoduse vysvetlit? predem moc dekuji.
na internetovych strankach potrebuju umistit mp3 zvukove zaznamy. nahrala jsem je na filezilla na prislusny server ale nemohu prijit na to, jak je propojit s joomlou, kdyz jen zkopiruju url, nefunguje to, na joomle mam plugin na prehravani mp3, ale nedari se mi data ulozena v FTP programu propojit s joomlou. Precetla jsme si ted nekolik diskuzi ale uplne se ztracim ve vsech url htttp a ftp, mohl by mi to nekdo jednoduse vysvetlit? predem moc dekuji.
27. lis 2012 10:39 #100440
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Prvne je treba rict jaky plugin jste pouzila.
Je takrka jistotou, ze u kazdeho pluginu je uveden tag kterym dostanete mp3 prehravac do clanku webu.
Je takrka jistotou, ze u kazdeho pluginu je uveden tag kterym dostanete mp3 prehravac do clanku webu.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
27. lis 2012 10:44 #100441
Odpověď od Ben
Začátečník
Taktéž je důležité, do které složky jste to přes FTP nahrála. Je dobré si zjistit u poskytovale webhostingu absolutní cestu k adresáři na FTP a ten pak zadat dle parametrů do toho pluginu.