Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Stránky obcí - úřední deska
12. bře 2014 22:08 #114953
Odpověď od Schmalz
Návštěvník
Muzu se zeptat co je to za rozšíření prosim ? Dekuji za odpoved !
12. bře 2014 22:09 #114954
Odpověď od Duke
Uživatel
Přidávám se také, můžete napovědět? Děkuju za případné info.
12. bře 2014 23:17 - 12. bře 2014 23:27 #114955
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Takže páni, Všetko je to o snahe, vedomostiach a skúsenostiach... Keď som pred cca 8-9 rokmi začínal s Joomla moje prvé "úspechy" napr. s prílohami boli typu vložiť niečo cez FTP, potom do článku a správne to nalinkovať.
Neskôr som objavil JED ( aj vďaka joomlaportalu.cz ) a myslel som že som "webmaster numero uno".Ale chyba - moji potenciálny klenti začali mať "špecifické požiadavky". Musel som sa poučiť v HTML, PHP, css, javascripte...
K Vašej otázke: rozšírenia vhodného typu na účel "úřední desky" sú všetky ( väčšina ) rozšírení v kategórii Downloads . Od Attachments cez Phoca downloads , Jdownloads atď. Konečný výsledok je po úpravách ( väčších či menších ) presne to čo potrebujete.Aj v naplnení litery zákona.( Osobne dosť využívam Phoca downloads ).
To že Houbak naprogramoval presne to čo Vám ( aj mne ) vyhovuje bez zbytočných úprav = čas strávením hľadaním, prepisovaním... je len čerešnička na torte, a teraz sa nenahnevajte, pre niektorých webmastrov hlavný zdroj. Na moju obranu uvediem len to že webové stránky ma neživia a je to len koníček, ktorý zaberá neskutočne veľa času. Páni (pre mňa) webmasteri-joomlisti: Bong, HonzaG, H13, Houbak, Svatopluk Vít, Cony, Bart a ďalší ( vrátane pánov s Joomla.org ) odvádzajú pre nás veľa "špinavej roboty" ktorú využijeme na to aby sme si vypýtali od klienta nie 1500 Kč (59,85 €) ale 15000 Kč (598,54 € ) a im sa s toho nedotane ani koruna resp. cent. Nechcem ani jedného z Vás uraziť ale po niekoľko ročných skúsenostiach s užívateľmi nielen tohto fóra som to musel napísať. Verím že Vaša snaha o tvorbu webov bude napredovať aj s " našou " pomocou a želám Vám veľa úspechov = ,- Kč, ,-€, ,-$
P.S. Poradie vyššie menovaných pánov je čisto náhodné a nemá vplyv na ich činnosť na joomlaportal.cz :woohoo:
Neskôr som objavil JED ( aj vďaka joomlaportalu.cz ) a myslel som že som "webmaster numero uno".Ale chyba - moji potenciálny klenti začali mať "špecifické požiadavky". Musel som sa poučiť v HTML, PHP, css, javascripte...
K Vašej otázke: rozšírenia vhodného typu na účel "úřední desky" sú všetky ( väčšina ) rozšírení v kategórii Downloads . Od Attachments cez Phoca downloads , Jdownloads atď. Konečný výsledok je po úpravách ( väčších či menších ) presne to čo potrebujete.Aj v naplnení litery zákona.( Osobne dosť využívam Phoca downloads ).
To že Houbak naprogramoval presne to čo Vám ( aj mne ) vyhovuje bez zbytočných úprav = čas strávením hľadaním, prepisovaním... je len čerešnička na torte, a teraz sa nenahnevajte, pre niektorých webmastrov hlavný zdroj. Na moju obranu uvediem len to že webové stránky ma neživia a je to len koníček, ktorý zaberá neskutočne veľa času. Páni (pre mňa) webmasteri-joomlisti: Bong, HonzaG, H13, Houbak, Svatopluk Vít, Cony, Bart a ďalší ( vrátane pánov s Joomla.org ) odvádzajú pre nás veľa "špinavej roboty" ktorú využijeme na to aby sme si vypýtali od klienta nie 1500 Kč (59,85 €) ale 15000 Kč (598,54 € ) a im sa s toho nedotane ani koruna resp. cent. Nechcem ani jedného z Vás uraziť ale po niekoľko ročných skúsenostiach s užívateľmi nielen tohto fóra som to musel napísať. Verím že Vaša snaha o tvorbu webov bude napredovať aj s " našou " pomocou a želám Vám veľa úspechov = ,- Kč, ,-€, ,-$
P.S. Poradie vyššie menovaných pánov je čisto náhodné a nemá vplyv na ich činnosť na joomlaportal.cz :woohoo:
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
13. bře 2014 09:18 #114958
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe
Admin
Úřední desku pro J2.5 již máme hotovou a otestovanou na úřadech, pro zájemce více po domluvě v PM. Pozn.: jedná se o komerční verzi.
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
13. bře 2014 10:40 #114965
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Je to nekde k videni? Nabizite neco komercniho a delate s tim tajnosti? Odkaz na demo? Dokumentaci?cufe napsal: Úřední desku pro J2.5 již máme hotovou a otestovanou na úřadech, pro zájemce více po domluvě v PM. Pozn.: jedná se o komerční verzi.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
13. bře 2014 11:59 - 13. bře 2014 12:00 #114969
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Také si myslím, že za odkaz vám nikdo hlavu neutrhne.
Pokud tedy nejste ta firma co nabízí publikační systémy pro obce a tvrdí, že Joomla není Joomla, ale její vlastní CMS...
Pokud tedy nejste ta firma co nabízí publikační systémy pro obce a tvrdí, že Joomla není Joomla, ale její vlastní CMS...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.