Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Stránky obcí - úřední deska

30. kvě 2012 17:26 #94103
Odpověď od Lone Wolf
Uživatel
A jak je to s instalací v 1.7 a vyšší? Mě to osobně hází chybu:

Při načítání adresy http://xxxxx/administrator/index.php?option=com_urednideska narazily stránky na chybu. Na této adrese možná právě probíhá údržba stránek, nebo jsou stránky chybně nakonfigurovány.

Hláška se objevuje jak po stisknutí tlačítka Instalovat, tak (objevila se v seznamu) po zvolení v přehledu.

Nemáte někdo zkušenost, co s tím?

12. bře 2014 15:14 #114950
Odpověď od MH
Uživatel
Dobrý den, mám dotaz, v jakém stavu je situace kolem úřední desky? Vznikla povinnost i pro bytová družstva mít něco podobného a tak hledám nějakou komponentu nebo rozšíření.

12. bře 2014 21:54 #114952
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Úřední deska pre verziu J 2.5+ je v štádiu "rozpracovania" bola ponúknutá verzia administrácie na testovanie a predpokladám že s dôvodu pracovnej vyťaženosti autora "houbaka" momentálne nie je možné spustiť "stable" veriu. Určite nielen Vy ale aj mnohý ďalší čakajú netrpezlivo na vydanie verzie pre J 2.5+(3) ale "trpezlivosť ruže prináša" a v dohľadnej dobe autor popracuje vo svojom voľnom čase a poteší zopár adminov. Ak Vám to "spěchá" tak na JED je možné nájsť rozšírenie ktoré je možno upraviť na potrebnú funkcionalitu.

Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje

12. bře 2014 22:08 #114953
Odpověď od Schmalz
Uživatel
Muzu se zeptat co je to za rozšíření prosim ? Dekuji za odpoved !

12. bře 2014 22:09 #114954
Odpověď od Duke
Uživatel
Přidávám se také, můžete napovědět? Děkuju za případné info.

12. bře 2014 23:17 - 12. bře 2014 23:27 #114955
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Takže páni, Všetko je to o snahe, vedomostiach a skúsenostiach... Keď som pred cca 8-9 rokmi začínal s Joomla moje prvé "úspechy" napr. s prílohami boli typu vložiť niečo cez FTP, potom do článku a správne to nalinkovať.
Neskôr som objavil JED ( aj vďaka joomlaportalu.cz ) a myslel som že som "webmaster numero uno".Ale chyba - moji potenciálny klenti začali mať "špecifické požiadavky". Musel som sa poučiť v HTML, PHP, css, javascripte...
K Vašej otázke: rozšírenia vhodného typu na účel "úřední desky" sú všetky ( väčšina ) rozšírení v kategórii Downloads . Od Attachments cez Phoca downloads , Jdownloads atď. Konečný výsledok je po úpravách ( väčších či menších ) presne to čo potrebujete.Aj v naplnení litery zákona.( Osobne dosť využívam Phoca downloads ).
To že Houbak naprogramoval presne to čo Vám ( aj mne ) vyhovuje bez zbytočných úprav = čas strávením hľadaním, prepisovaním... je len čerešnička na torte, a teraz sa nenahnevajte, pre niektorých webmastrov hlavný zdroj. Na moju obranu uvediem len to že webové stránky ma neživia a je to len koníček, ktorý zaberá neskutočne veľa času. Páni (pre mňa) webmasteri-joomlisti: Bong, HonzaG, H13, Houbak, Svatopluk Vít, Cony, Bart a ďalší ( vrátane pánov s Joomla.org ) odvádzajú pre nás veľa "špinavej roboty" ktorú využijeme na to aby sme si vypýtali od klienta nie 1500 Kč (59,85 €) ale 15000 Kč (598,54 € ) a im sa s toho nedotane ani koruna resp. cent. Nechcem ani jedného z Vás uraziť ale po niekoľko ročných skúsenostiach s užívateľmi nielen tohto fóra som to musel napísať. Verím že Vaša snaha o tvorbu webov bude napredovať aj s " našou " pomocou a želám Vám veľa úspechov = ,- Kč, ,-€, ,-$ ;)

P.S. Poradie vyššie menovaných pánov je čisto náhodné a nemá vplyv na ich činnosť na joomlaportal.cz :woohoo:

Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje

13. bře 2014 09:18 #114958
Odpověď od Cufe
Admin
Úřední desku pro J2.5 již máme hotovou a otestovanou na úřadech, pro zájemce více po domluvě v PM. Pozn.: jedná se o komerční verzi.

Joomla úřední deska | IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!

13. bře 2014 10:40 #114965
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel

cufe napsal: Úřední desku pro J2.5 již máme hotovou a otestovanou na úřadech, pro zájemce více po domluvě v PM. Pozn.: jedná se o komerční verzi.

Je to nekde k videni? Nabizite neco komercniho a delate s tim tajnosti? Odkaz na demo? Dokumentaci?

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

13. bře 2014 11:59 - 13. bře 2014 12:00 #114969
Odpověď od Bong
Moderátor
Také si myslím, že za odkaz vám nikdo hlavu neutrhne.
Pokud tedy nejste ta firma co nabízí publikační systémy pro obce a tvrdí, že Joomla není Joomla, ale její vlastní CMS...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

13. bře 2014 15:08 #114974
Odpověď od Cufe
Admin
Nono kluci, žádné tajnosti, přece mě hned neukamenujete, když jsem ten odkaz hned nenapsal. ;) Nejsem tady pořád, firma nejsem a obec ví, že pracuje v Joomle :-)
Tak třeba se vám bude líbit: www.sumvald.cz/informace-obcanum/uredni-deska

Joomla úřední deska | IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!

13. bře 2014 15:21 #114975
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Moc pěkné!!! Já teď fakt nestíhám...mám už frontend rozdělaný, ale chybí mi několik dní, abych to dodělal do funčního stavu. Dělal jsi tu komponentu celou a nebo jsi použil backend od mě?

13. bře 2014 16:13 #114978
Odpověď od Cufe
Admin
Díky. Tato verze pro J2.5 byla dělaná celá, zadávána dle potřeb, které mi řekli úředníci, aby to odpovídalo legislativě. Tvou verzi jsem viděl v demu na webu, ale prý jim to zcela nevyhovovalo a něco jim tam ještě chybělo prý kvůli kontrolám z kraje či ministerstva (nevím odkud). Neřešil jsem a mají to tak, jak chtěli. Ale i tak myslím, že tvá verze pro J1.5 byla dostačující - palec nahoru.

13. bře 2014 17:15 - 13. bře 2014 17:16 #114980
Odpověď od Bong
Moderátor
Na první kuk: překlep v překladu "Zvěřejněno do"

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

13. bře 2014 17:28 #114981
Odpověď od Cufe
Admin
Jaj, díky Bongu :-)

18. zář 2014 08:45 #117928
Odpověď od Cufe
Admin
Vytvořena funkční verze úřední desky pro Joomla 3.x