Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
LinuxExpo
06. dub 2010 11:16 #57831
Odpověď od Karri
Návštěvník
Jak by mohl, Bart je přece pouze virtuální démon.... :laugh:
06. dub 2010 11:52 #57835
Odpověď od Bart
Moderátor
Bart není "pouze virtuální démon", Bart je doopravdový .
06. dub 2010 14:48 #57848
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
a ja myslel, ze je to jen bot, ktery tu spamuje
Joomla! pro každého
06. dub 2010 14:57 - 06. dub 2010 15:10 #57849
Odpověď od Bart
Moderátor
A proč sis to myslel (a jaký spam :ohmy: )?
Ps. LinuxExpo mě velice láká, hlavním důvodem je stánek Joomlaportálu (protože Joomla! systém prostě miluji, mimochodem jsem s ní od úplnýho začátku - od první verze tohoto systému , a nová generace bude ještě tak přibližně 1 000 000x lepší, už jsem testoval..), který zde bude prezentovat Joomla! a její použitelnost ad. Doufám, že tam tedy snad dorazím (dá-li Bůh).
Pokud se dobře naučím s PhotoShopem a Fireworksem, tak si myslím, že bych se mohl zase posunout dále (zatím se v nich zacvičuji, dříve jsem používal např. PhotoFiltre :laugh: ). Teď makám na HTML, CSS, JavaScriptu.
Ps. LinuxExpo mě velice láká, hlavním důvodem je stánek Joomlaportálu (protože Joomla! systém prostě miluji, mimochodem jsem s ní od úplnýho začátku - od první verze tohoto systému , a nová generace bude ještě tak přibližně 1 000 000x lepší, už jsem testoval..), který zde bude prezentovat Joomla! a její použitelnost ad. Doufám, že tam tedy snad dorazím (dá-li Bůh).
Pokud se dobře naučím s PhotoShopem a Fireworksem, tak si myslím, že bych se mohl zase posunout dále (zatím se v nich zacvičuji, dříve jsem používal např. PhotoFiltre :laugh: ). Teď makám na HTML, CSS, JavaScriptu.
07. dub 2010 08:45 #57868
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
to byl samozrejme vtip
fireworks jsem nikdy nepouzival, na vse mi staci fotokram
kdyz uz potrebuji vektory, tak illustrator, inscape, ...
fireworks jsem nikdy nepouzival, na vse mi staci fotokram
kdyz uz potrebuji vektory, tak illustrator, inscape, ...
Joomla! pro každého
07. dub 2010 09:58 #57870
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Tak to dopadá když člověk něco plánuje, nakonec je všechno jinak. Dvacátého jsem služebně mimo, takže přijdu o osobní setkání s virtuálním démonem Bártem. Jaká to škoda
:: bývalý člen Joomlaportalu ::