Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Admini = ignoranti a machři?
12. úno 2008 09:30 #29019
Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.
Odpověď od Svatopluk Vít
Moderátor
A posílal si "osobní vzkaz"? Já jo a taky nic nemám.
Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.
12. úno 2008 09:52 #29023
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Ona celá snaha šla do stracena.
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
12. úno 2008 10:00 #29025
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
Odpověď od HonzaG
Moderátor
Tím myslíš aktivitu lidí, co by na portále chtěli pracovat? Ne ty jsou podchycení a jejich přehlášení se k práci bude poctivě zneužito a využito ku prospěchu portálu:-)
Pokud myslíš, slibovaný "návrh", tak nám asi nezbyde než čekat.
Kolik nás teda projevilo zájem?
HonzaG
Pokud myslíš, slibovaný "návrh", tak nám asi nezbyde než čekat.
Kolik nás teda projevilo zájem?
HonzaG
12. úno 2008 10:09 #29026
Odpověď od Nataša Řezníčková
Pokročilý uživatel
Pánové, já se omlouvám, ale nejsem každý den na netu. Takže že mrknu, kdo si požádal a pošlu.
Ale HonzaG odemne již odpověď i s návrhem dostal. Navíc jsem ho přetím žádala o posečkání, že jsem se zpracováním čekala na prvního, co si o to zažádá, abych to nedělala zbytečně.
Zároveň všechny žádám o uvedení emailu, odpovědi u osobních zpráv nejsou formátované a nechtěla bych, aby vám přišla spleť slov. Mám to členěné, některé věci zdůrazněné ap. Nebojte, email nezneužiji, fakt to pošlu.
Ale HonzaG odemne již odpověď i s návrhem dostal. Navíc jsem ho přetím žádala o posečkání, že jsem se zpracováním čekala na prvního, co si o to zažádá, abych to nedělala zbytečně.
Zároveň všechny žádám o uvedení emailu, odpovědi u osobních zpráv nejsou formátované a nechtěla bych, aby vám přišla spleť slov. Mám to členěné, některé věci zdůrazněné ap. Nebojte, email nezneužiji, fakt to pošlu.
12. úno 2008 10:17 #29028
Odpověď od HonzaG
Moderátor
Je mi líto, ale žádný mail nedorazil:-( Jinak bych se asi nepídil po tom, zda někdo slibovaný dokument obdržel, ne?
HonzaG
HonzaG
12. úno 2008 10:20 #29030
Odpověď od Nataša Řezníčková
Pokročilý uživatel
A ještě připomínka:
Ačkoliv jsem automaticky přihlášená při vstupu na tento portál, nevidím tu možnost vstoupit do osobních zpráv. Když mám nové zprávy, tak se taková možnost vstupu zobrazí v místě přihlášení, ale nejsou -li nové, fakt nevím, kudy tam.
Navíc tedy tímto sděluji, že tedy nikde nevidím, že by si někdo ještě o můj návrh požádal pomocí osobních zpráv, protože zde nevidím, že bych měla nějaké nové zprávy. V Případě HonzyG, jsem zprávu našla a vše vyřídlila. Jestli nikdo z nás nemá žádnou zprávu, pak je mi líto, ale asi něci nefunguje.
Ačkoliv jsem automaticky přihlášená při vstupu na tento portál, nevidím tu možnost vstoupit do osobních zpráv. Když mám nové zprávy, tak se taková možnost vstupu zobrazí v místě přihlášení, ale nejsou -li nové, fakt nevím, kudy tam.
Navíc tedy tímto sděluji, že tedy nikde nevidím, že by si někdo ještě o můj návrh požádal pomocí osobních zpráv, protože zde nevidím, že bych měla nějaké nové zprávy. V Případě HonzyG, jsem zprávu našla a vše vyřídlila. Jestli nikdo z nás nemá žádnou zprávu, pak je mi líto, ale asi něci nefunguje.