Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Zápis do aplikací katalogu CZ JED
17. čvc 2022 07:38 #146663
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Prosím jak funguje tato služba?
Odeslal jsem 4 rozšíření a ani po 12 dnech nejsou viditelné - zatímco Phoca, Platiti a N3T bly schváleny ihned, produkty od MiniJoomla nejsou.
To na Joomla.org, kde jim to tradičně trvá, již rozšíření schválili a jsou k dispozici. A to navíc kontrolují kód, což zde samozřejmě není součástí.
Snad nejde o záměr úmyslně zobrazovat jen vybrané rozšíření, zatím to tak působí
Odeslal jsem 4 rozšíření a ani po 12 dnech nejsou viditelné - zatímco Phoca, Platiti a N3T bly schváleny ihned, produkty od MiniJoomla nejsou.
To na Joomla.org, kde jim to tradičně trvá, již rozšíření schválili a jsou k dispozici. A to navíc kontrolují kód, což zde samozřejmě není součástí.
Snad nejde o záměr úmyslně zobrazovat jen vybrané rozšíření, zatím to tak působí
17. čvc 2022 16:37 #146667
Odpověď od Cony
Moderátor
Rudo, můj poslední zápis taky už nějakou dobu visí František je možná na dovolený, nebo nestíhá... Nestálo by za to delegovat nějakého moderátora?
17. čvc 2022 16:55 #146668
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Aha tak to se omlouvám a beru zpět, ale měl jsem pocit že Rich snipets pro PhocaCart jsem dával současně s Gopay pro Phoca Cart a to tam je a Rich Snippets ne.
Moderátor by byl fajn, František říkal že si mohu produkty upravovat v katalogu, že nám dá práva, bohužel po odeslání požadavku nemám nad nimi kontrolu, nepřijde email, nevím jak je znovu editovat, nevidím je na svém účtu, nic...
Ale logicky by to mělo jít - aspoň Edit my own., produkty jsou přece jako Joomla články, aspoň základ je z nich naprogramovaný.
Moderátor by byl fajn, František říkal že si mohu produkty upravovat v katalogu, že nám dá práva, bohužel po odeslání požadavku nemám nad nimi kontrolu, nepřijde email, nevím jak je znovu editovat, nevidím je na svém účtu, nic...
Ale logicky by to mělo jít - aspoň Edit my own., produkty jsou přece jako Joomla články, aspoň základ je z nich naprogramovaný.
17. čvc 2022 18:28 #146669
Odpověď od Cony
Moderátor
Rozšíření jsou jako produkty Phoca Cart, tam zatím práva řešená nejsou (ale je to v běhu )
20. čvc 2022 10:09 #146676
Odpověď od Linelabcz
Admin
Ahoj Rudo, jeidný zápis do katalogu ke zveřejnění je n3t Copylink. Zdá se, že si přidal zápisy zrovna v době kdy nefungoval formulář. Přidej prosím rozšíření pro Joomla 4 znovu.
20. čvc 2022 11:00 - 20. čvc 2022 11:01 #146677
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
A on nefungoval před měsíce a stejně tak nefungoval před 5 dny?
jak to poznám že nefunguje, když se po vložení refreshne stejný formulář, všechny po,e se vyprázdní a zůstane jen červené pole na typ zápisu, který byl prokazatelně vyplněný?
Nerad bych po každé ti volal - nejde po vložení zobrazit nějakou děkovnou zprávu nebo přesměrovat nebo mi poslat email?
Já myslel že to chodí email a ty to pak finálně schvaluješ....
jak to poznám že nefunguje, když se po vložení refreshne stejný formulář, všechny po,e se vyprázdní a zůstane jen červené pole na typ zápisu, který byl prokazatelně vyplněný?
Nerad bych po každé ti volal - nejde po vložení zobrazit nějakou děkovnou zprávu nebo přesměrovat nebo mi poslat email?
Já myslel že to chodí email a ty to pak finálně schvaluješ....