Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Aktualizace Joomla! 2.5.7 Stable co se smaže?
11. lis 2012 14:11 #99775
Domorodec
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co vše se smaže, při aktualizaci Joomly na vyšší třídu. Aktuálně mám Joomla! 2.5.7 Stable, nemyslím, si, že budu hned přecházet na verzi 3, ale časem to určitě příjde. Mám nějaké úpravy v souboru languages.ini, pak mám také úpravy v šabloně, teda docela dost a také jsem se naučil používat složku html, právě pro případnou budoucí aktualizaci, pro úpravu modulů.
Děkuji.
Děkuji.
Domorodec
11. lis 2012 15:28 #99778
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Když se podíváte do obsahu aktualizačního balíčku Joomla_2.5.7_to_2.5.8-Stable-Patch_Package.zip, pak nové soubory uvidíte.
Při aktualizaci se nic nesmaže, jsou pouze nahrazeny některé stávající soubory Joomly a případně upravena databáze (třeba o nové sloupce v tabulkách).
Aktualizace se netýká rozšíření třetích stran.
Úpravy šablon třetích stran se tedy aktualizace také nedotkne, ale pokud jste upravoval nějakou stávající a nepřejmenoval jste si ji, můžete o změny přijít (u této aktualizace ne).
Na J3.0 zapomeňte, zajímavá pro vás bude až verze J3.5, v době jejího vydání bude J2.5 končit.
Při aktualizaci se nic nesmaže, jsou pouze nahrazeny některé stávající soubory Joomly a případně upravena databáze (třeba o nové sloupce v tabulkách).
Aktualizace se netýká rozšíření třetích stran.
Úpravy šablon třetích stran se tedy aktualizace také nedotkne, ale pokud jste upravoval nějakou stávající a nepřejmenoval jste si ji, můžete o změny přijít (u této aktualizace ne).
Na J3.0 zapomeňte, zajímavá pro vás bude až verze J3.5, v době jejího vydání bude J2.5 končit.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.