Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Dátum v URL adrese
09. lis 2012 22:19 - 09. lis 2012 22:20 #99704
Zdravím. Prosím o pomoc.
Do url adresy pri prechode na nejaky clanok z menu sa mi dostal datum vytvorenia
mojadomena.sk/2012-11-09-20-59-46/clanok
Clanok nieje v ziadnej kategorii
Toto vidím prvý krát v Joomle a neviem cím to môze byt sposobene..
Joomla 2.5.8
Websupport hosting
URL rewriting mam zapnute ale robito aj bez neho
Vdaka za rady
Do url adresy pri prechode na nejaky clanok z menu sa mi dostal datum vytvorenia
mojadomena.sk/2012-11-09-20-59-46/clanok
Clanok nieje v ziadnej kategorii
Toto vidím prvý krát v Joomle a neviem cím to môze byt sposobene..
Joomla 2.5.8
Websupport hosting
URL rewriting mam zapnute ale robito aj bez neho
Vdaka za rady
09. lis 2012 22:49 #99707
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Co používáte pro SEF URL? Zkuste si to projít, i ta zapomenutá rozšíření. Něco podobného se tu řešilo a nakonec to bylo: "Aha já zapomněl, že tam mám..."
Vypněte SEF URL a podívejte se, jak odkaz vypadá. Je normální?
Vypněte SEF URL a podívejte se, jak odkaz vypadá. Je normální?
09. lis 2012 22:53 #99709
Odpověď od Tomas
Uživatel
URL rew. zapínam len v Joomle. Nic viacej som nemenil..teda este som prepisal htaccess na spravny tvar
ak to vypnem tak sa mi pred datumom zobrazi index.php
ak to vypnem tak sa mi pred datumom zobrazi index.php
09. lis 2012 22:56 #99710
Pokud opravdu máte použité pouze SEF URL z Joomly, nemůže se tam datum objevit (pokud jste jej nenapsal, třeba i dříve, do titulku, nebo aliasu).
Odpověď od Bong
Moderátor
To je co, ten správný tvar?Tomas999 napsal: ..teda este som prepisal htaccess na spravny tvar
Pokud opravdu máte použité pouze SEF URL z Joomly, nemůže se tam datum objevit (pokud jste jej nenapsal, třeba i dříve, do titulku, nebo aliasu).
09. lis 2012 23:01 - 09. lis 2012 23:03 #99711
Odpověď od Tomas
Uživatel
no z htaccess.txt na .htaccess
A titulok clanku a aliasu je v poriadku..
Este ma napadlo, moze joomla potiahnut htaccess od inkadial?? lebo teraz som si vsimol ze o "poschodie" vyssie pred priecinkom "web" na hostingu je este dalsi htaccess.. skusim ho prepisat tym z joomly..
Prepisanie nepomohlo, nerozbehol sa web..vlastne v nom su len mnou upravene nastavenia PHP ..
A titulok clanku a aliasu je v poriadku..
Este ma napadlo, moze joomla potiahnut htaccess od inkadial?? lebo teraz som si vsimol ze o "poschodie" vyssie pred priecinkom "web" na hostingu je este dalsi htaccess.. skusim ho prepisat tym z joomly..
Prepisanie nepomohlo, nerozbehol sa web..vlastne v nom su len mnou upravene nastavenia PHP ..
09. lis 2012 23:15 #99713
Odpověď od Tomas
Uživatel
Je to vyriesene.. celku rychlo..
polozku menu som mal nastavenu ako external url a pod nou boli dalsie vnorene. Lenze ja som do tej korenovej nezadal ziadny link a v tom momente mi tam hodilo datum. Ked som zmenil External URL na separator tak to ide vpohode..
Ako uplna prkotina ale stalo ma to 2 instalacie a asi 2 hodiny casu
Inac vdaka za ochotu..
polozku menu som mal nastavenu ako external url a pod nou boli dalsie vnorene. Lenze ja som do tej korenovej nezadal ziadny link a v tom momente mi tam hodilo datum. Ked som zmenil External URL na separator tak to ide vpohode..
Ako uplna prkotina ale stalo ma to 2 instalacie a asi 2 hodiny casu
Inac vdaka za ochotu..