Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
nelze položce nabídky přiřadit "hlavní články"
30. říj 2012 19:06 #99306
Zdravím,
nejsem si jist, co jsem provedl, ale od jisté chvíle mi nefunguje přiřazení možnosti "hlavní články" do libovolné položky menu. Mám kategorie, mám články, vše je propojeno a bez chyb, ale stránka je prázdná.
Když jen tak cvičně přiřadím "archivované články" a příslušné články označím jako archiv, tak vše funguje bez potíží.
nejsem si jist, co jsem provedl, ale od jisté chvíle mi nefunguje přiřazení možnosti "hlavní články" do libovolné položky menu. Mám kategorie, mám články, vše je propojeno a bez chyb, ale stránka je prázdná.
Když jen tak cvičně přiřadím "archivované články" a příslušné články označím jako archiv, tak vše funguje bez potíží.
30. říj 2012 20:58 #99311
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Články, které mají nastaveno 'Hlavní' lze zobrazit pouze v položce nabídky typu: Články > Hlavní články. Netuším co máte na mysli s přiřazováním k libovolné položce.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
31. říj 2012 07:12 #99324
Odpověď od Martin Balcar
Začátečník
Ano, a mám to tak. Články mám označeny jako hlavní a typ položky menu jsem vybral z Články > hlavní články. Mám i dobře přiřazené jednotlivé články do kategorie a z té položky menu mi to také "míří" do té kategorie. Přesto se mi nezobrazují.
31. říj 2012 10:55 #99329
Odpověď od Cony
Moderátor
A vypíše se nějaká chyba? Máte zaplé zobrazování chyb? Zkoušel jste to v jiné šabloně?
31. říj 2012 12:49 #99330
Odpověď od Martin Balcar
Začátečník
Bez chybové hlášky. V jiných šablonách bez problému, dokonce v té samé na jiném webu také OK. došel jsem tak daleko, že jsem smazal všechny články dané kategorie, kategorii i položku z menu a začal odznovu s mírně odlišnými názvy. Ale nic
31. říj 2012 12:51 #99331
Odpověď od Cony
Moderátor
Pak bude nejspíš problém v šabloně. Pravděpodobně používá override hlavních článků. Zkuste hledat v šabloně v adresáři /html/com_content/featured.