Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Lightbox v administraci
17. říj 2012 12:57 #98864
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Zdravim
Jsem mirne zmateny z toho co provadi administrace.
Po instalaci joomla 2.5.7 (balicek s demo daty) mi nefunguje otevirani v lightboxu. Napriklad ve spravci nabidek chci upravit nabidku. Tam nefunguje kliknuti na Vybrat tak se neotevre lightbox a navic vsechny polozky vpravo jsou rozbalene. screen imtp.me/40980215p.p
Kdyz zapnu ladeni chyb v GN tak vse funguje jak ma.....No za boha nemuzu prijit na to kde je chyba. Mate nekdo nejaky napad?
PS tento balicek jsem instaloval jiz jednou na jinou domenu a vse bylo bez problemu.
Jsem mirne zmateny z toho co provadi administrace.
Po instalaci joomla 2.5.7 (balicek s demo daty) mi nefunguje otevirani v lightboxu. Napriklad ve spravci nabidek chci upravit nabidku. Tam nefunguje kliknuti na Vybrat tak se neotevre lightbox a navic vsechny polozky vpravo jsou rozbalene. screen imtp.me/40980215p.p
Kdyz zapnu ladeni chyb v GN tak vse funguje jak ma.....No za boha nemuzu prijit na to kde je chyba. Mate nekdo nejaky napad?
PS tento balicek jsem instaloval jiz jednou na jinou domenu a vse bylo bez problemu.
17. říj 2012 13:13 #98867
Odpověď od Cony
Moderátor
Není to chybou PHP, ale JavaScriptu, proto Vám nic za chyby Joomla nevypíše.
- Zkuste promazat vyrovnávací paměť prohlížeče (Ctrl+F5)
- Zkuste vypnout AdBlock nebo podobná rozšíření, pokud máte
- Zkuste jiný prohlížeč
- Zkontrolujte v JavaScript konzol chybová hlášení
- Zkontrolujte zda nějaké rozšíření (plugin) nepřidává vlastní JavaScript, který obsahuje chybu
17. říj 2012 13:59 #98869
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Dik, nejak se s tim poperu.
23. led 2013 17:51 #102737
Odpověď od marton
Začátečník
Zdravím,
předpokládám, že to už je to vyřešený, ale píši můj poznatek pro jiné kdo se s tím trápí jako já.
Řešil jsem pravděpodobně stejný problém po migraci z 1.5 na 2.5.
Nepomohly aktualizace, až po kontrole složky media/system/js jsem zjistil, že zde chybí několik souborů, oproti instalačnímu balíčku. Po jejich nakopírování vše funguje.
předpokládám, že to už je to vyřešený, ale píši můj poznatek pro jiné kdo se s tím trápí jako já.
Řešil jsem pravděpodobně stejný problém po migraci z 1.5 na 2.5.
Nepomohly aktualizace, až po kontrole složky media/system/js jsem zjistil, že zde chybí několik souborů, oproti instalačnímu balíčku. Po jejich nakopírování vše funguje.