Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Přístup k administraci webu
01. zář 2012 18:45 #96826
Prosím o pomoc. Zazmatkoval jsem a nějak jsem si asi v právech zamezil jako pro administrátora (super user) přístup k administraci. Jméno a heslo mám ale po přihlášení nemám přístup k administraci. Dá se někde toto obnovit?
01. zář 2012 19:27 #96834
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Ve vaší databázi, Tabulka #_user_usergroup_map, pravděpodobně by vaše user_id mělo být 42 a group_id 8.
01. zář 2012 19:35 #96837
Ale nejspíš jsem u skupiny Super user asi dal ěpatná oprávnění. K administraci mě to nepustí
Odpověď od Karel

Začátečník
ID mám tam již změněno na 2 a group_id mám 8Bong napsal: Ve vaší databázi, Tabulka #_user_usergroup_map, pravděpodobně by vaše user_id mělo být 42 a group_id 8.
Ale nejspíš jsem u skupiny Super user asi dal ěpatná oprávnění. K administraci mě to nepustí

01. zář 2012 19:49 #96842
Odpověď od Bong

Moderátor
01. zář 2012 19:54 #96843
Tak bohužel. To je pro mě španělaská vesnice
Nejspíš nezbude než web celý přeinstalovat. Jen jsem si říkal kde se čeho pro příště vyvarovat. Žil jsem v přesvědčení že když budu mít u sebe profil Super User tak že to mám nejvyší oprávnění. Tak jsem všechny ostatní skupiny odškrtnul .
Odpověď od Karel

Začátečník
Bong napsal: Schéma databáze: www.torkiljohnsen.com/wp-content/uploads..._database_schema.png
Pohledejte.
Tak bohužel. To je pro mě španělaská vesnice