Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Zobrazení webu
04. čvn 2012 22:36 - 04. čvn 2012 22:37 #94292
Dobrý večer všem,
rád bych Vás požádal o pomoc. Koukněte se prosím na tento web a napište mi, jestli se Vám zobrazuje vše normálně. Zákazním mi píše, že vidí mainbody pod levým sloupcem - viz příloha. Zobrazuje se špatně vše kromě kontaktu a úvodní stránky.
Já i kolegové vše vidíme normálně na všech počítačích.
Pokud je na webu někde chyba, možná to bude v nastavení šablony - toto bude možná otázka na Fenrise. Šablona Yourshop, v nastavení Mainbody mám u titulní stránky i u ostatních stránek možnost "pouze komponenta"
Moc děkuji
rád bych Vás požádal o pomoc. Koukněte se prosím na tento web a napište mi, jestli se Vám zobrazuje vše normálně. Zákazním mi píše, že vidí mainbody pod levým sloupcem - viz příloha. Zobrazuje se špatně vše kromě kontaktu a úvodní stránky.
Já i kolegové vše vidíme normálně na všech počítačích.
Pokud je na webu někde chyba, možná to bude v nastavení šablony - toto bude možná otázka na Fenrise. Šablona Yourshop, v nastavení Mainbody mám u titulní stránky i u ostatních stránek možnost "pouze komponenta"
Moc děkuji
04. čvn 2012 22:45 #94295
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Mainbody a šablonu
jste řešil již zde
. Nejde o pokračování problému? Jaké používáte prohlížeče a jaký prohlížeč používá zákazník?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
04. čvn 2012 22:47 #94297
Odpověď od Pavel Galíček
Nováček
Vím, toto byl problém, který jsem viděl i já. V tomto případě já vidím vše normálně - takže jestli je to pokračování, nevím.
Já používám pro zobrazení Chrome, IE a FF, zákazník IE a občas FF (prý nejnovější verze)
Já používám pro zobrazení Chrome, IE a FF, zákazník IE a občas FF (prý nejnovější verze)
04. čvn 2012 22:51 #94298
Odpověď od Karri
Návštěvník
Testováno v IE7, IE8, IE9, FF, Opera, Safari a Chrome - všude dobrý.