Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Šablony pro Joomla! - nejlepší?
na svůj web bych chtěl zvolit nějakou slušnou šablonu. Který vývojář je nejlepší? JoomArt či GavickPro, RocketTheme, YooTheme nebo další? Jde mě samozřejmě o kvalitu, rychlost, vzhled, inovaci, funkčnost, přizpůsobitelnost atd.. Prostě to nejlepší.
Jen ta vysledna cena bude asi trosku nekde jinde.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Ale vyjmenoval jste jedny z tech nejlepsich tvurcu sablon, takze tam rozdily nejak zasadni nejsou. Vice mene to je o vzhledu, kazdy tvurce ma svuj styl. No a vy si musite vybrat podle toho o cem ma byt vas web, aby jste tu sablonu nemusel celou prekopavat, ale vyhovovala vam pokud mozno tak jak je navrzena.
gavick pouziva jen joomlarti framework, na kterem sve sablony stavi
asi dle me ale hledate spatne, mel byste hledat ne nejlepsiho vyvojare, ale nejlepsi sluzby = co k sablone dostanu
sablona = vzhled
ale sablona je jen zacatek => nejake vychytane rozsireni vhodne k dane sablone, jaky kod sablona ma (jak je kvalitni, on-page seo, ...), jak je pristupna, ...
musite si rici, co sablona ma splnovat a k cemu hlavne byt (napr joomlart cili hlavne na firemni weby, kdezto nekteri jinni spise na magaziny atd)
Joomla! pro každého
Jestli chces neco extravagantniho, asi si moc nevyberes ... Ja mam nejradsi Yootheme a Gavick. Ale to jsou takove klasiky
Az na neco narazis, dej vedet
Všechno řeší kulka ...
Artisteer :lol: Hromady problemu s sablonama vyzvracenyma z tohoto "programu"klucon napsal: Já osobně používám program Artisteer. bohužel placenej, šikovní si ho pořídí jinak, ale to nebudem řešit
teď už na stránkách mám vlastní šablonu a nebýt nevalidních rozšíření od joomleague, tak mám asi validní stránky
prontik napsal:
Artisteer :lol: Hromady problemu s sablonama vyzvracenyma z tohoto "programu"klucon napsal: Já osobně používám program Artisteer. bohužel placenej, šikovní si ho pořídí jinak, ale to nebudem řešit
teď už na stránkách mám vlastní šablonu a nebýt nevalidních rozšíření od joomleague, tak mám asi validní stránky
bejvávalo
Ja nemluvil o tom jak se s tim "programem" dela, ale jak se chovaji sablony z nej vyplivnute. Ono mit validni sablonu neni zdaleka vsechno.klucon napsal:
prontik napsal:
bejvávaloteď to šlo lehce
Ale to je jedno, at si kazdy pouziva co chce.
Nejnovější příspěvky