Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Lze nastavit jednotlivý článek v blogu jako odkaz
08. bře 2012 07:32 #91008
Přeji hezký den,
mám jeden dotaz pro zkušené v Joomle.
Mám na stránkách několik blokových kategorií, kde jsou různé články. Rád bych se zeptal zda se dá v Joomle nějak udělat, aby když kliknu na jednoltivý článek v blokové kategorii, bylo možné hned uživatele přeměrovat třeba na externí webobou stránku, nebo do další blokové kategorie, bez toho, abych musel otevřít daný článek a tam to bylo ručně napsané.
Prostě využít blok nejen k seznamu článků, ale i k aktivnímu přesměrování na jiné stránky, hned po kliknutí na článek.
Nemám tolik zkušeností z články, tak se chci na tuto možnost zeptat.
Velice vám děkuji za radu.
mám jeden dotaz pro zkušené v Joomle.
Mám na stránkách několik blokových kategorií, kde jsou různé články. Rád bych se zeptal zda se dá v Joomle nějak udělat, aby když kliknu na jednoltivý článek v blokové kategorii, bylo možné hned uživatele přeměrovat třeba na externí webobou stránku, nebo do další blokové kategorie, bez toho, abych musel otevřít daný článek a tam to bylo ručně napsané.
Prostě využít blok nejen k seznamu článků, ale i k aktivnímu přesměrování na jiné stránky, hned po kliknutí na článek.
Nemám tolik zkušeností z články, tak se chci na tuto možnost zeptat.
Velice vám děkuji za radu.
08. bře 2012 08:46 #91009
Odpověď od Mirek Adamec
Začátečník
řešil sem to samé a nevyřešil, zatím toto řeším tak, že dám odkaz dovnitř článku.
Kdyby toto někdo dokázal poradit nějak elegantněji, rád se také poučím.
Kdyby toto někdo dokázal poradit nějak elegantněji, rád se také poučím.
08. bře 2012 08:57 #91010
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Blogové zobrazení je především určeno k zobrazení článků, alespoň s náhledem článku, Není tedy problém mít odkaz již v prefixu článku a tento pak bude viditelný.
Jestli se vám ale jedná o odkaz přímo z titulku článku, není to v Joomla možné. A i kdyby to bylo možné, vytvoříte paskvil, který s uživatelskou přívětivostí a nějakými základními pravidly stavby stránek nemá nic společného.
Jestli se vám ale jedná o odkaz přímo z titulku článku, není to v Joomla možné. A i kdyby to bylo možné, vytvoříte paskvil, který s uživatelskou přívětivostí a nějakými základními pravidly stavby stránek nemá nic společného.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
08. bře 2012 09:07 #91011
Odpověď od Mirek Adamec
Začátečník
jasně, já tedy nepoužívám blog, ale seznam, ale výsledek je stejný.
Už sem tu někde popisoval, že dělám katalog produktů, prostě někdy je v seznamu článek, jinde je to odkaz někam na externí články. Nakonec to dělám přes K2 komponentu a spokojenost. Jen tohle je taková maličkost s kterou sem schopen žít, že tam prostě bude o jedno kliknutí navíc. Chápu, že logicky to moc nejde aby článek nebyl článkem, ale odkazem.
Už sem tu někde popisoval, že dělám katalog produktů, prostě někdy je v seznamu článek, jinde je to odkaz někam na externí články. Nakonec to dělám přes K2 komponentu a spokojenost. Jen tohle je taková maličkost s kterou sem schopen žít, že tam prostě bude o jedno kliknutí navíc. Chápu, že logicky to moc nejde aby článek nebyl článkem, ale odkazem.