Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Inzercia
01. bře 2012 14:12 #90635
Prosím vás ako spustím do stránky možnosť editovať text. Robím inzertnú stránku a potrebujem aby tam mohli ľudia písať voľný text inzercie a takisto výber z prednastaveného menu. Môže mi niekto poradiť ako to v pár krokoch pochopí aj amatér?
Ďakujem
Ďakujem
01. bře 2012 14:19 - 01. bře 2012 14:20 #90636
Odpověď od Enyoj
Návštěvník
Vítej v klubu ...
Odkaz na web ?
Co máš za inzerci ?
Verze J!
Hosting ...
Bez toho Ti asi nikdo neporadí ...
Odkaz na web ?
Co máš za inzerci ?
Verze J!
Hosting ...
Bez toho Ti asi nikdo neporadí ...
01. bře 2012 14:37 #90638
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A jakou budete poskytovat inzerci? Bude bezplatná, nebo chcete uživatele kasírovat?
01. bře 2012 16:11 #90646
Odpověď od Zdeno
Uživatel
Malo by to byť bezplatné. Ale chcem aby sa pred pridaním inzerátu zaregistrovali, aby v tom bolo trocha disciplíny.
Mám joomla 2.5.1.
Mám joomla 2.5.1.
01. bře 2012 17:46 #90652
Odpověď od Bong
Moderátor
Musíte použít nějaké
rozšíření pro inzerci
. Pro vaši verzi jsou už dostupné AdsManager, Almond Classfields, Advertisement Board, Marketplace a Localadix Ads Manager.
Snad ve zdejších krajích nejrozšířenější je AdsManager. Já bych vám doporučil Marketplace, je jednodušší.
Registrace je nutná u všech inzercí. Dokonce to ani jedna dedovoluje vypnout...
Snad ve zdejších krajích nejrozšířenější je AdsManager. Já bych vám doporučil Marketplace, je jednodušší.
Registrace je nutná u všech inzercí. Dokonce to ani jedna dedovoluje vypnout...
01. bře 2012 18:31 #90655
Odpověď od Zdeno
Uživatel
Stiahol som Marketplace 2.3 for Joomla! 2.5
www.codingfish.com/downloads/marketplace/2_3
Nainštaloval som ho cez Správcu rozšírení, ale v Správcovi modulov to nikde nevidím. Postupujem správne, alebo sa to aktivuje inak? Vedeli by ste sa mi pozrieť rovno na stránku keď Vám dám prístup?
Nainštaloval som ho cez Správcu rozšírení, ale v Správcovi modulov to nikde nevidím. Postupujem správne, alebo sa to aktivuje inak? Vedeli by ste sa mi pozrieť rovno na stránku keď Vám dám prístup?