Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Breadcrumbs
17. úno 2012 10:36 #89494
v modulu Breadcrumbs se mi přestali zobrazovat oddělovací znaky. Nefungují defaultní znaky, ani když nějaké nastavim v modulu, nezobrazí se ani jste zde, nebo cokoliv co má být na začátku.
Něco bude asi někde nakopnuté, nepomůže ani když zkusim jinou šablonu, ikdyž zkusim smazat modul a vytvořit nový modul Breadcrumbs.
Poradíte někdo? nebo existuje nějaký externí modul, který mi to taky ošéfuje?
Něco bude asi někde nakopnuté, nepomůže ani když zkusim jinou šablonu, ikdyž zkusim smazat modul a vytvořit nový modul Breadcrumbs.
Poradíte někdo? nebo existuje nějaký externí modul, který mi to taky ošéfuje?
17. úno 2012 10:40 #89495
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Alespon link na web, kdyz uz.
17. úno 2012 11:03 #89497
Odpověď od David Kristof
Začátečník
Zkontrolujte si zda ve vasi sablone je slozka "html" a v ni slozka mod_breadcrumbs, kde by mel byt soubor default.php. V nem je definovana struktura modulu a prepisuje tim strukturu zakladniho modulu systemu. Pro test zkuste prejmenovat tu slozku treba na "_mod_breadcrumbs". Potom by vam mel zacit fungovat ten zakladni modul.
17. úno 2012 11:06 - 17. úno 2012 11:10 #89498
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Rozsireni existuje spousta staci
vyzkouset.
17. úno 2012 11:16 #89499
Odpověď od Mirek Adamec
Začátečník
ha, po přejmenování té složky mi to funguje, ale co s tim teď? můžu to tak nechat? jakoby vyřadit ten modul ze šablony? nebo něco někde přehrát?
díky
díky