Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Jak objevit spatny kod v clanku?

16. úno 2012 20:09 - 16. úno 2012 20:09 #89457
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Tak jinak. Nemusíš žádné články prohazovat, pouze udělej to, aby v tom 4. článku byl nejdelší úvodní. Napiš tam jakýkoliv text, je pouze nutné, aby by delší než ve 3. úvodníku.
Ale ten odkaz přece vede na článek, který v tom modulu je, konkrétně na ten třetí. A navíc je ten odkaz u všech článků!
Věř mi, mám pravdu :-)

16. úno 2012 20:16 #89459
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Jdu to zkusit. Dam vedet.

Vede tam, ja jsem to proste prehlidl, uz jsem to taky smazal v me predchozi odpovedi a doufal jsem, ze sis to nestihl precist t tys to stihl:)

16. úno 2012 20:25 #89463
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Tak jsme to udelal. Ted jde klikat uz jen na ten posledni 4. clanek.

16. úno 2012 20:38 #89464
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Fajn, díky! Tím se jednoznačně potvrdila moje verze. Je tedy nutné upravit JS skript použitý v tom modulu.

16. úno 2012 20:46 #89465
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Dik? Za co? Spis ja dik. Takze podle tebe je jednoznacne chyba v modulu? Jsem rad, ze se potvrdila moje teorie, ktera rikala, ze je neco spatne. Sice jsem nevedel co, ale neveril jsem tomu, ze jsem tak blbej, ze mam nejakej spatnej kod v clanku. Smaznu ty klikyhaky odtud. Ted se prave na RT foru objevil cech, ktery rika neco o JS, jako ty. Jen zatim nechapu jak to mysli. Psla, ze je asi konflikt s jinym JS.

Psal o tomto "prove JS" a nevim, co to je. Jinak nevis co je takovy ten stin pred tema vetsima fotkama v modulu? To je taky divny.

16. úno 2012 21:06 #89466
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Dík patřilo tomu, že jsi vyzkoušel ten pokus s dlouhým textem a tím potvrdil moji teorii.
No, je fakt, že ten skript hází nějakou chybu ...
Ten "stín" je pozadí, které se odstraní v souboru www.wildafricasafari.cz/templates/rt_zep...j16/css/overlays.css na řádku 69.