Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
SEO - htaccess a nefunkční obrázky
15. úno 2012 20:17 #89357
Ahoj, při zapnutém SEO se mi nezobrazují obrázky v článcích. Kdyby se nezobrazovaly vůbec, pochopím to, ale problém je v tom, že se mi nezobrazují pouze v článcích, které jsou v podkategoriích menu. Jeden a ten stejný článek zobrazený na úvodní stránce s obrázkem je na další stránce, která je v podkategorii menu bez obrázku. V hlavní kategorii obrázek mám taky. Nechápu to. Htaccess jsem upravil dle návodu.
Díky za pomoc.
Díky za pomoc.
15. úno 2012 20:22 #89359
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Odkaz?
15. úno 2012 20:35 #89362
Odpověď od Bong
Moderátor
Za prvé, nepoužívejte pro názvy souborů diakritiku, ani mezery, to může být vždy problém.
Za druhé, pokud máte obrázek v článku vložený pomocí Obrázky a odkazy - Obrázek úvodníku a Obrázek celého článku, seznamte se s významem a funkcí těchto zvláštních typů obrázků.
Obrázek vložení přímo do článku se vám bude zobrazovat vždy, jestliže má správný formát, název a jeho zobrazení je povoleno.
Za druhé, pokud máte obrázek v článku vložený pomocí Obrázky a odkazy - Obrázek úvodníku a Obrázek celého článku, seznamte se s významem a funkcí těchto zvláštních typů obrázků.
Obrázek vložení přímo do článku se vám bude zobrazovat vždy, jestliže má správný formát, název a jeho zobrazení je povoleno.
15. úno 2012 20:44 #89363
Odpověď od Pavel Petřek
Uživatel
Děkuji,
ale obrázek má název unikatnivina.jpg a vložen je jako obyčejný obrázek nikoliv pomocí funkce "obrázky a odkazy" v kartě článku přesto se nezobrazuje
ale obrázek má název unikatnivina.jpg a vložen je jako obyčejný obrázek nikoliv pomocí funkce "obrázky a odkazy" v kartě článku přesto se nezobrazuje
15. úno 2012 20:52 #89365
Odpověď od Bong
Moderátor
Tam kde se nezobrazuje, firebug vyhazuje: "NetworkError: 404 Not Found -
www.vinoblatel.cz/oceneni-vin/images/unikatnivina.jpg
"
Jak, že jste upravoval .htacces? Pro váš hosting stačí použít ten z Joomly a odkomentovat # RewriteBase /
Jak, že jste upravoval .htacces? Pro váš hosting stačí použít ten z Joomly a odkomentovat # RewriteBase /