Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
najednou problém při zobrazování webu
31. srp 2024 07:46 #149679
Omlouvám se, ale netuším co se mohlo stát. Mam nejednou tuto hlášku. Některé stránky fungují a něco v administraci také.
Parse error : syntax error, unexpected ' /web/htdocs1/adresawebu/home/www/libraries/joomla/html/ on line 636
Jde o velmi starou verzi a netuším jak to opravit. Diky
Parse error : syntax error, unexpected ' /web/htdocs1/adresawebu/home/www/libraries/joomla/html/ on line 636
Jde o velmi starou verzi a netuším jak to opravit. Diky
31. srp 2024 11:49 #149680
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Nezměnila se na hostingu verze PHP?
Poděkovali: mpBejk
31. srp 2024 13:00 - 31. srp 2024 13:01 #149681
Odpověď od mpBejk
Uživatel
Proverim, díky . Sdělil jsem správu a verze je dokonce 2.5.7 😂 . Jsem vděčný za každou radu.
01. zář 2024 21:19 #149682
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Joomla 2.5 vyžaduje pro svůj chod PHP 5.6 a MySQL 5.0.4+ Zkontrolujte si to u vašeho hostingu.
Ale vaše verze Joomla 2.5.7 (13.9.2012) je zastaralá a provozovat ji je obrovské bezpečnostní riziko. Možná by ještě mohla fungovat, pokud ji aktualizujete na verzi 2.5.28 a aplikujete PATCHe, které vyšly po ukončení podpory.
Obnovte svůj web ze zálohy a aktualizujte jej, včetně všech rozšíření! Pak vám to možná bude fungovat.
Nejjednodušší by ale bylo vytvořit/migrovat stránky znova na nové verzi Joomla 4/5...
Ale vaše verze Joomla 2.5.7 (13.9.2012) je zastaralá a provozovat ji je obrovské bezpečnostní riziko. Možná by ještě mohla fungovat, pokud ji aktualizujete na verzi 2.5.28 a aplikujete PATCHe, které vyšly po ukončení podpory.
Obnovte svůj web ze zálohy a aktualizujte jej, včetně všech rozšíření! Pak vám to možná bude fungovat.
Nejjednodušší by ale bylo vytvořit/migrovat stránky znova na nové verzi Joomla 4/5...
02. zář 2024 06:14 #149683
Odpověď od mpBejk
Uživatel
Díky , celou dobu vše běželo na PHP 5.3.28 a najednou tento problém . Rozumím , že jde o starou verzi , ale nejsem si 100% jist jak by migrace dopadla .
Povýšení na 2,5.8 se mi také moc nevydařilo .
Díky
Povýšení na 2,5.8 se mi také moc nevydařilo .
Díky
02. zář 2024 09:59 #149684
Odpověď od Bong
Moderátor
Na nějakou lepší radu máme málo informací (URL stránek, hosting,...). Problém může být, že se něco změnilo na hostingu, soubory Joomly jsou hacknuté/poškozené, nebo je třeba problém s oprávněními.
Pro začátek obnovte stránky ze zálohy.
Dále lze postupovat podle návodů:
Bongovo! - Univerzální oprava instalace Joomly
Bongovo! - Jak zachránit hacknutou Joomlu
Pro začátek obnovte stránky ze zálohy.
Dále lze postupovat podle návodů:
Bongovo! - Univerzální oprava instalace Joomly
Bongovo! - Jak zachránit hacknutou Joomlu