Problémy so stránkou

Andrea
25. bře 2019 10:56 #139555
Pekný deň, nechápem, čo sa stalo, stránka dvojickovo.sk mi funguje už niekoľko rokov bez problémov a teraz mi tam vyhadzuje toto. Vôbec neviem, čo s tým, nedá sa mi prihlásiť ani do administrácie. Poradí niekto? Ďakujem.

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/html/dvojickovo.sk/public_html/plugins/system/joomessLibrary/joomessLibrary.php on line 96 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/html/dvojickovo.sk/public_html/plugins/system/joomessLibrary/joomessLibrary.php on line 97 Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/html/dvojickovo.sk/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/html/dvojickovo.sk/public_html/plugins/system/joomessLibrary/joomessLibrary.php on line 31 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/html/dvojickovo.sk/public_html/plugins/system/joomessLibrary/joomessLibrary.php on line 32  Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/html/dvojickovo.sk/public_html/plugins/system/joomessLibrary/joomessLibrary.php on line 411

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od zpetr
25. bře 2019 12:40 #139556
Je tam toho rozhodně víc než píšete - feed , facebook, mavik, ...
Buď vám hosting změnil verzi php (což podle příspěvků zde se stává) a vaše stará Joomla toto nepobrala, to je ta lepší varianta. Nebo vás našel nějaký "skotačivý" robot a máte web napadený.
Zkontrolujte si verzi php případně obnovte poslední zálohu (snad jí máte).

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Andrea
25. bře 2019 14:45 #139559
to by som vedela obnoviť, keby som sa vedela dostať do administrácie. skúsim sa ešte spýtať na to PHP.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Andrea
25. bře 2019 15:33 #139560
Vymazala som celý web a nahrám ho znova, ale mám jeden problém, v total comanderi sa mi nedá vymazať jeden súbor, zrejme kvôli tomu mi robilo tento problém, predtým tam určite nebol, neviem, či to nie je nejaký vírus, zrejme áno, preto sa mi nedá nijako odtiaľ vymazať. Vie mi niekto poradiť, ako to vymazať? Je to pod takýmto názvom: uddeIM JoomSEF Plugin - Denis Duli‡i.URL.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od H13
25. bře 2019 15:38 #139561
Pokud ti nejde smazat soubor, pravděpodobně by jsi měla dostat nějakou chybu, z který zjistíš, proč nejde smazat.

Tipnul bych, že se ho snažíš smazat pomocí FTP účtu (tedy vlastník je FTP účet) a ten soubor byl např. vytvořen někým jiným (ať už to byl PHP skript, či jiní účet) a teď ti to prostě nedovolí smazat "cizí" soubor.

Tedy je potřeba zjistit, kdo je vlastníkem souboru a jaké vlastnictví má tvůj FTP přístup.

Phoca Gallery - http://www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie (Joomla!)
Phoca Guestbook - http://www.phoca.cz/phocaguestbook - kniha návštěv (Joomla!)
Phoca Download - http://www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů (Joomla!)
Phoca Cart - http://www.phoca.cz/phocacart - e-shop,...

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Bong
25. bře 2019 16:24 #139563
Pokud nejde smazat v TC je mozno jej smazat v net2ftp, ktery zpravidla poskytuje hosting. V pripade Joomla3 staci pouzit Phoca Commander.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Andrea
25. bře 2019 20:32 #139568

Bong napsal: Pokud nejde smazat v TC je mozno jej smazat v net2ftp, ktery zpravidla poskytuje hosting. V pripade Joomla3 staci pouzit Phoca Commander.


Ďakujem, cez net2ftp sa mi to podarilo vymazať, nahrala som stránku nanovo, ale nepomohlo to. Na hosting som písala či to nie je PHP, ešte sa mi neozvali, tak uvidím. Potom už naozaj neviem.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
25. bře 2019 21:59 #139570
není třeba čekat na hosting, vytvořte si PHP soubor ve kterém bude phpinfo() a zavolejte ho

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.