Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Modul pro stahování
29. říj 2014 19:07 #118680
Dobrý den,
nevím jak udělat následující. Mám na webhostingu nahráno cca 2,5 GB dat v souborech, které potřebuji vložit na web, aby si je mohli lidé stahovat (líbí se mi ta stromová struktura komponenty). Rád bych použil Komponentu Phoca stahování, ale narazil jsem na problém.
- jak té komponentě říci, že se data nachází na webhostingu v jiné složce (tak aby ona si je nepřesouvala do svých složek a pouze jsem ji řekl, zde jsou data a přes to vlak nejede)
- jak přemluvit komponentu, aby zde nebyl limit pro nahrávání 3 MB jak zde je, protože některé soubory jsou větší
děkuji moc za pomoc a Vaší ochotu
nevím jak udělat následující. Mám na webhostingu nahráno cca 2,5 GB dat v souborech, které potřebuji vložit na web, aby si je mohli lidé stahovat (líbí se mi ta stromová struktura komponenty). Rád bych použil Komponentu Phoca stahování, ale narazil jsem na problém.
- jak té komponentě říci, že se data nachází na webhostingu v jiné složce (tak aby ona si je nepřesouvala do svých složek a pouze jsem ji řekl, zde jsou data a přes to vlak nejede)
- jak přemluvit komponentu, aby zde nebyl limit pro nahrávání 3 MB jak zde je, protože některé soubory jsou větší
děkuji moc za pomoc a Vaší ochotu
29. říj 2014 19:56 #118681
Odpověď od Linelabcz
Admin
Zdravím, myslím že tam je funkce direct link. Není nutné soubor uploadnout, stačí pojmenovat.
29. říj 2014 20:14 #118682
Odpověď od Pepča
Uživatel
ale ono to tam má přednastavenou cestu z které to soubory je ochotno načítat: web/Jomla_2.5/phocadownload/
- když dám editaci souboru, tak v položce "Název souboru" pokud bych klikl vpravo na tlačítko "výběr souboru"
Popis výše uvedené cesty:
web - je root složka pro joomlu v rootu webhostingu
Jomla_2.5 - je moje druhá instalace joomly
a já to potřebuji nasměrovat do složky, která je na stejné úrovni jako složka web (tedy ta složka se soubory je založena v rootu)
- v rootu to je proto, jelikož to je zároveň FTPkový adresář a webhosting mi FTPkový adresář vytvoří v rootu
- když dám editaci souboru, tak v položce "Název souboru" pokud bych klikl vpravo na tlačítko "výběr souboru"
Popis výše uvedené cesty:
web - je root složka pro joomlu v rootu webhostingu
Jomla_2.5 - je moje druhá instalace joomly
a já to potřebuji nasměrovat do složky, která je na stejné úrovni jako složka web (tedy ta složka se soubory je založena v rootu)
- v rootu to je proto, jelikož to je zároveň FTPkový adresář a webhosting mi FTPkový adresář vytvoří v rootu
29. říj 2014 20:19 #118683
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Podívejte se pořádně do nastavení souboru. Dole najdete Externí URL. Tam nastavte cestu ke složce se soubory a do Název souboru zadejte jen jeho název.
Nebo zkuste v Konfiguraci nastavit Složka stahování jako: ../
Joomlu máte mít nainstalovanou v rootu.
Nebo zkuste v Konfiguraci nastavit Složka stahování jako: ../
Joomlu máte mít nainstalovanou v rootu.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Pepča
01. lis 2014 00:52 #118710
Odpověď od Pepča
Uživatel
Děkuji Vám všem, již jsem se na základě Vašich podnětů tím prokousal.