Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Includer.SRC
31. čvc 2014 15:17 #117284
Dobrý den.
Obdržel jsem info od hostingu že jim bylo zaslána informace o zasílání spamu ze stránek. Konkrétně se se píše o :
+
|date |id |virusname |ip |domain |Url|
+
|2014-07-05 09:37:46 CEST |32834596 |Includer.SRC
Máte prosím někdo nějaké bližší informace k tomuto problému. Zkoušel jsem dva online skenery na webové stránky a u každého to hlásilo stránky bez problému.
Děkuji
Obdržel jsem info od hostingu že jim bylo zaslána informace o zasílání spamu ze stránek. Konkrétně se se píše o :
+
|date |id |virusname |ip |domain |Url|
+
|2014-07-05 09:37:46 CEST |32834596 |Includer.SRC
Máte prosím někdo nějaké bližší informace k tomuto problému. Zkoušel jsem dva online skenery na webové stránky a u každého to hlásilo stránky bez problému.
Děkuji
31. čvc 2014 16:17 #117285
Odpověď od Cony
Moderátor
Online scanner Vám nic nalézt nemusí, pokud soubor, který rozesílá spam, není na stránkách odkazován. Otevřete si FTP a podívejte se zda nemáte nahrané nějaké "dárečky". Pokud jsem log pochopil, mělo by se zřejmě jednat o složku includer.SRC přímo v kořeni Joomly.
Pokud tam je, jeho smazáním ještě nic nevyřešíte, podívvejte se např. sem na popis postupu při hacku stránek.
Pokud tam je, jeho smazáním ještě nic nevyřešíte, podívvejte se např. sem na popis postupu při hacku stránek.