Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Editor TinyMCE neukládá upravený článek...
11. led 2014 17:48 #113710
Wiki
Dobrý den všem,
mám tu jeden malý problém. Kdykoliv vytvořím a uložím v rozložení jakém já chci nějaký článek, tak mi jej editor po uložení celý rozhodí do původní verze - verzi kterou si nastavuje sám editor a nelze mi jej dostat do rozložení jak jej chci já.
Už se s tím tu drbu několik hodin a nemůžu přijít na to, čím to je.
Máte prosím někdo zkušenost co s tím?
Díky
mám tu jeden malý problém. Kdykoliv vytvořím a uložím v rozložení jakém já chci nějaký článek, tak mi jej editor po uložení celý rozhodí do původní verze - verzi kterou si nastavuje sám editor a nelze mi jej dostat do rozložení jak jej chci já.
Už se s tím tu drbu několik hodin a nemůžu přijít na to, čím to je.
Máte prosím někdo zkušenost co s tím?
Díky
Wiki
11. led 2014 18:36 #113715
Wiki
Odpověď od Wiki
Uživatel
No já se ptala na radu co s tím, editor JCE používat nechci pokud to nebude nevyhnutelné. Nějak mi TinyMCE vyhovuje i na jiných webech co spravuji a tam s ním problém nemám
Wiki
12. led 2014 13:21 #113721
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Otázkou je co máte na mysli tím rozložením, co konkrétně se změní nebo upraví, případně neuloží. Joomla i editor mají v sobě ochranné mechanismy proti vkládání nepatřičných kódů.
Takže jak vypadá vkládané HTML v editoru před a po uložení? Co se změní? Editujete přímo v editoru, nebo vkládate text odněkud z cizích zdrojů? Jak máte nastaveno Filtrování textu v editoru a globálně? Používáte aktuální verzi Joomly i prohlížeče?
Takže jak vypadá vkládané HTML v editoru před a po uložení? Co se změní? Editujete přímo v editoru, nebo vkládate text odněkud z cizích zdrojů? Jak máte nastaveno Filtrování textu v editoru a globálně? Používáte aktuální verzi Joomly i prohlížeče?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.