Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Viacjazyčný web - presmerovanie položky
16. pro 2013 19:02 #113274
ARCHSTYL architekti - www.archstyl.com
Slovensko - moravská hasičská liga (SMHL) - www.smhl.eu
Pekný deň,
mám v na J!2.5.15 viacjazyčný web, presnejšie v slovenskom a anglickom jazyku. V anglickej verzii stránok mám skrytú jednu položku menu s blogom.
Problém nastáva, ak si užívateľ prezeral web v predchádzajúcom období v anglickom jazyku a klikne na link z Facebooku, ktorý odkazuje na SK položku práve v skytom menu (táto v anglickej verzii stránky neexistuje).
Odkazovaná položka: www.archstyl.com/blog/one-fashion-outlet...ojekte-naozaj-zalezi
Ak užívateľ prezeral stránku v angličtine a klikne na tento odkaz, vznikne odkaz: www.archstyl.com/en/blog/one-fashion-out...ojekte-naozaj-zalezi a na tom vyhaduje stránku 404.
Dá sa to nejak presmerovať na slovenskú verziu toho článku ? Alebo nejaké lepšie riešenie ?
Budem vďačný za každý nápad.
mám v na J!2.5.15 viacjazyčný web, presnejšie v slovenskom a anglickom jazyku. V anglickej verzii stránok mám skrytú jednu položku menu s blogom.
Problém nastáva, ak si užívateľ prezeral web v predchádzajúcom období v anglickom jazyku a klikne na link z Facebooku, ktorý odkazuje na SK položku práve v skytom menu (táto v anglickej verzii stránky neexistuje).
Odkazovaná položka: www.archstyl.com/blog/one-fashion-outlet...ojekte-naozaj-zalezi
Ak užívateľ prezeral stránku v angličtine a klikne na tento odkaz, vznikne odkaz: www.archstyl.com/en/blog/one-fashion-out...ojekte-naozaj-zalezi a na tom vyhaduje stránku 404.
Dá sa to nejak presmerovať na slovenskú verziu toho článku ? Alebo nejaké lepšie riešenie ?
Budem vďačný za každý nápad.
16. pro 2013 19:54 #113278
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
S takovym htaccessem se da delat veci. Napriklad
presmerovat
jednotlive stranky, nebo rovnou vsechny 404. Zalezi na vas.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
16. pro 2013 22:05 #113279
Odpověď od Ľuboš Kamenický
Uživatel
Ďakujem za radu, stačilo len trošku postrčiť. Nastavil som presmerovanie v .htaccess a všetko funguje podľa predstáv.