Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
chyba htaccess
31. říj 2013 22:00 #112215
Zdravím,
na adrese www.apartman-poustevnik.cz/ jsem nastavil přátelské url k vyhledávačům a přepis url, no teď mi web začal psát toto a nemůžu se dostat do administrace, abych to vrátil na zpět. Nemáte někdo nějakou radu jak tento problém opravit? Děkuji
na adrese www.apartman-poustevnik.cz/ jsem nastavil přátelské url k vyhledávačům a přepis url, no teď mi web začal psát toto a nemůžu se dostat do administrace, abych to vrátil na zpět. Nemáte někdo nějakou radu jak tento problém opravit? Děkuji
31. říj 2013 22:06 #112216
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Zkuste v souboru .htaccess zakomentovat Options +FollowSymLinks.
Code:
#Options +FollowSymLinks
Poděkovali: MATUTOicek
31. říj 2013 22:10 #112217
Odpověď od MATUTOicek
Návštěvník
Děkuji za případnou snahu, opravu jsem zajistil
31. říj 2013 22:13 #112218
Odpověď od MATUTOicek
Návštěvník
Děkuji,
měl bych ještě otázku, potřeboval bych upravit header tak aby odpovídal html5 standardům, konkrétně to co generuje <jdoc:include type="head" /> zajímalo by mě, jestli to jde někde upravit, nejlépe stáhnout přímo soubor ve kterém to je upravený pro html5
měl bych ještě otázku, potřeboval bych upravit header tak aby odpovídal html5 standardům, konkrétně to co generuje <jdoc:include type="head" /> zajímalo by mě, jestli to jde někde upravit, nejlépe stáhnout přímo soubor ve kterém to je upravený pro html5