Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Certifikat
16. říj 2013 17:05 #111838
Dostal jsem stránky v Joomla 2.5 a nemůžu se dostat do administrace. Také jsem dostal Certifikat "StartCom Class 1 Primary Intermediate Client CA" a nevím jak ho použít k přístupu do administrace. Prosím poraďte mi někdo.
Moc Díky email :maru@volny.cz
Moc Díky email :maru@volny.cz
16. říj 2013 20:18 #111846
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
Odpověď od HonzaG
Moderátor
Ahoj, dostal jsi tedy alespoň přihlašovací jméno a heslo?
URL administrace bývá většinou domena.webu/administrator
Jinak by asi správný objekt k dotazování měl být ten, kdo ty stránky dělal, nebo ten, kdo Ti je dal. Jinak to moc dar není
HonzaG
URL administrace bývá většinou domena.webu/administrator
Jinak by asi správný objekt k dotazování měl být ten, kdo ty stránky dělal, nebo ten, kdo Ti je dal. Jinak to moc dar není
HonzaG
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
17. říj 2013 20:19 #111873
Odpověď od Ruda
Uživatel
Ahoj
Přihlašovací jméno a heslo mám ale když zadám www.mojedoména/administrator přeskočí to na moje doména. Stránky jsou na adrese www.gi-holding.cz Pro přístup do administrace jsem dostal certifikát měla by to být ochrana proti napadení ale nevím jak použít ten certifikát pro přístup do administrace.
Přihlašovací jméno a heslo mám ale když zadám www.mojedoména/administrator přeskočí to na moje doména. Stránky jsou na adrese www.gi-holding.cz Pro přístup do administrace jsem dostal certifikát měla by to být ochrana proti napadení ale nevím jak použít ten certifikát pro přístup do administrace.
17. říj 2013 21:00 #111874
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
imho, souvisí s nepochopením = mylně zapnutým zabezpečeným přihlašováním (https://) a "špatným" certifikátem SSL (certifikát určen pro jinou (nebo vývojovou) doménu: domeny.t2net.cz)
nebo, pokud je webový server nakonfigurován "stále stejně" - pro použití vlastního (neověřeného) SSL certifikátu, vyžaduje v prohlížeči (ručně přidáno) existenci vlastního "Trusted Root Certification Authorities" - viz. www.startssl.com/
nebo, pokud je webový server nakonfigurován "stále stejně" - pro použití vlastního (neověřeného) SSL certifikátu, vyžaduje v prohlížeči (ručně přidáno) existenci vlastního "Trusted Root Certification Authorities" - viz. www.startssl.com/
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.