Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Omezení počtu vkládaných článku
22. čvc 2013 16:50 #109488
Dobrý den,
pokouším se již dva dny zjistit, jestli existuje možnost omezit počet vkládaných článků přes Fronted. Jde mi o to, že bych registrovaným uživatelům povolil publikovat články, ale chtěl bych nějak omezit jejich počet. Ale nikde v ACL jsem takovou možnost nenašel. Znáte někdo způsob jak toho docílit. Předem děkuji za odpověď.
Tomáš
pokouším se již dva dny zjistit, jestli existuje možnost omezit počet vkládaných článků přes Fronted. Jde mi o to, že bych registrovaným uživatelům povolil publikovat články, ale chtěl bych nějak omezit jejich počet. Ale nikde v ACL jsem takovou možnost nenašel. Znáte někdo způsob jak toho docílit. Předem děkuji za odpověď.
Tomáš
22. čvc 2013 22:27 #109494
Odpověď od Cony
Moderátor
V základu tohle Joomla určitě neumí. Šlo by to udělat pomocí pluginu, ale netuším zda je nějaký takový napsaný.
Nestačilo by Vám dát práva uživatelům k napsání článku, ale už ne k publikování? V administraci by jste si pak už ohlídal, aby každý uživatel měl jen správný počet článků...
Nestačilo by Vám dát práva uživatelům k napsání článku, ale už ne k publikování? V administraci by jste si pak už ohlídal, aby každý uživatel měl jen správný počet článků...
23. čvc 2013 16:17 #109522
Odpověď od Tomáš Andrle
Uživatel
Děkuji za reakci. Stačilo a nestačilo Chci udělat web o roubenkách, kde se budou moci prezentovat firmy zdarma/placeně přes komponentu SOBIPRO. Zároveň budou mít možnost vložit typové projekty včetně podrobností (taktéž přes SOBIPRO) a variantně vložit několik reklamních článků. To vkládání článků bude součástí "nějakého baličku", který by měl mít práva k vkládání určitého počtu článků. No a bych se do toho nezamotal či někomu publikoval článek se zpožděním, tak jsem jim chtěl okamžitě povolit publikování dejme tomu 5 článků. Nepředpokládám, že by vkládali nějaké problémové články, které bych musel ihned mazat, takže bych je kontroloval v nějaké periodě. Ale samozřejmě je možný i Váš návrh, pokud to nijak jednoduše nepůjde vyřešit.