Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nová inštalácia
30. dub 2013 09:58 #107102
Ahojte,
Keď mám spustený ostrý web. Dá sa spraviť nová inštalácia joomly a virtuemartu s tým, že by mi tam ostali registrovaný zákazníci, objednávky, články, tovar, kategórie atď. Za odpovede ďakujem.
Keď mám spustený ostrý web. Dá sa spraviť nová inštalácia joomly a virtuemartu s tým, že by mi tam ostali registrovaný zákazníci, objednávky, články, tovar, kategórie atď. Za odpovede ďakujem.
30. dub 2013 11:18 #107105
Odpověď od Cony
Moderátor
Pokud budete instalovat stejnou verzi Joomly a VM, tak si třeba jen překopírujete příslušné tabulky ze staré databáze do nové. Jinak existují různá rozšíření pro export / import.
30. dub 2013 11:25 #107107
Odpověď od martin
Začátečník
Pýtam sa preto lebo som si kúpil novú šablonu a niektoré moduly mi nefungujú ako majú. Ale radšej sa spýtam kým nebude zle.
30. dub 2013 11:42 #107111
Odpověď od Cony
Moderátor
Úplně nechápu jako to má souvislost s šablonou a s moduly? Pokud Vám moduly nefungují, tak je můžete odinstalovat, přeinstalovat, aktualizovat apod, proč chcete novou čistou instalaci?
30. dub 2013 11:50 #107112
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Proste chcete nainstalovat Qiuckstart balicek. Tedy kompletni Joomla spolu se sablonou a nastavenim, ale chcete to udelat na eshopu, ktery uz jede na ostro na jine sablone....je to tak?
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
30. dub 2013 17:07 - 30. dub 2013 17:07 #107153
Odpověď od martin
Začátečník
Kupil som joomla šablonu od VJ templates. Ked som ju nainštaloval tak niektoré moduly ako napr.( horizonatal, vertikal carousel nefungujú tak ako by mali, v Slideshow module sa nepremieňajú obrázky, ale su pod sebou). Väčšinou sú to moduly k šablone od tej firmy. Asi mám nejakú chybu ja v Joomle. Firmu mám už vyskúšanu, lebo už mám od nej viacero šablon a všetky sú super. Quickstart baliček nemám zakúpený.